tromaktiko: Η πλειοψηφία! ...απλά υφίσταται!!!

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η πλειοψηφία! ...απλά υφίσταται!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τελικά έγινε και αυτό!... δηλ. οι αυτοδιοικητικές εκλογές να καταντήσουν όπως τις φοιτητικές εκλογές που όλοι …. κερδίζουν!!!
Ο κ. Παπανδρέου (μετά τον απροκάλυπτο και χωρίς λόγο εκβιασμό του) αισθάνεται νικητής και δικαιωμένος για την πολιτική του, που σκέφτεται να την συνεχίσει ακάθεκτος για να μας σώσει πια … τελείως!!!
Ο κ. Σαμαράς δηλώνει και αυτός νικητής μια και μίκρυνε την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και την έφτασε στα 2% μη λαμβάνοντας υπόψη αυτό που πραγματικά συνέβη και που έχει να κάνει με το ότι απλά το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε και πήγε κοντά στα ποσοστά της Ν.Δ. Με λίγα λόγια η αξιωματική αντιπολίτευση εν μέσω τέτοιας κρίσης δεν εισέπραξε από την δυσαρέσκεια αλλά πλήρωσε και αυτή το αντίτιμο των δικών της ευθυνών
Ο κ. Καρατζαφέρης πανηγυρίζει και αυτός αλληθωρίζοντας πότε προς στον ένα και πότε προς στον άλλο θεωρώντας τρομάρα του τον εαυτό του μεγάλο ρυθμιστή των μελλοντικών εξελίξεων!!!
Η αριστερά και συγκεκριμένα το Κ.Κ.Ε έχει ένα πραγματικό αριθμητικό ποσοτικό όφελος ψήφων το οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα όχι μόνο για να το διατηρήσει, αλλά και για να το αυξήσει μελλοντικά, με καθαρές προτάσεις και όχι μόνο με διαπιστώσεις και καταγγελτικό λόγο!!!
Όμως φίλες/οι η μεγάλη κερδισμένη αυτών των εκλογών ήταν η Αποχή η οποία έστειλε πραγματικά ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που τρομοκρατημένοι άρχισαν να λένε μπαρούφες για να δικαιολογηθούν αλλά και για να αποποιηθούν των ευθυνών τους για το κατάντημα της χώρας μας!!!
Μάλιστα το βράδυ των εκλογών κορυφαία υπουργός είπε το αμίμητο ότι η Αποχή δεν σημαίνει απαραίτητα δυσαρέσκεια και αποδοκιμασία των πεπραγμένων της κυβέρνηση!!!
Τι να πούμε μετά από αυτήν την χωρίς τσίπα και φιλότιμο ερμηνεία!... ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μόνο να νιώσουμε ντροπή για τους εαυτούς μας που αφήνουμε τέτοιους ανάλγητους ανθρώπους να ορίζουν και να καθορίζουν το μέλλον όλων μας αλλά το κυριότερο το μέλλον των παιδιών μας και γενικά της νέας γενιάς!!!
Έχουμε πλέον υποχρέωση και ιστορική ευθύνη στο άμεσο μέλλον η Αποχή να μεταλλαχθεί σε ένα κίνημα πολιτών που θα γεννήσει το νέο και το ελπιδοφόρο στέλνοντας όλους αυτούς τους Ιούδες, τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους στον έξω απ’ δω. Πρέπει να νιώθουμε ντροπή για αυτό που είπε την Δευτέρα ο Μίκης Θεοδωράκης δηλ. ότι φτάσαμε στο σημείο "η μειοψηφία να κυβερνάει την σημερινή Ελλάδα και η πλειοψηφία απλά να ... υφίσταται"!!!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!