tromaktiko: Καταγγελία για "αστυνόμευση" στη Πελασγία...

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία για "αστυνόμευση" στη Πελασγία...



Ας το δούν επιτέλους οι αρμόδιοι....
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο πρόβλημα που υπάρχει με την αστυνόμευση στην Ανατολική Φθιώτιδα. Δεν είναι ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους οι αστυνομικοί....απλά δεν επαρκούν. Είναι πολλοί λίγοι για μια τόσο μεγάλη περιοχή....από Αγ. Μαρίνα μέχρι Γλύφα.
Τι να σου κάνει ένας ή το πολύ δύο αστυνομικοί τη νύχτα σε όλη αυτή τη περιοχή, που τώρα μάλιστα είναι γεμάτη αλλοδαπούς περισσότερο από κάθε άλλη εποχή?
Τα όσα γράφει ο φίλος αναγνώστης είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην περιοχή και τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα αν δεν κάνουν κάτι άμεσα οι υπεύθυνοι....

<<ειμαι απο την πελασγια φθιωτιδας και θελω να σας παρακαλεσω να κανετε ενα θεμα για την αστυνομευση μπας και ενδιαφερθει κανεις!!
εδω πανω ειναι τραγικα τα πραγματα!!! φοβομαστε να κοιμηθουμε!δεν υπαρχει καμια αστυνομευση τα βραδια!!
τις 2 τελευτες εβδομαδες οι ληστεις εχουν γινει καθημερινο φαινομενο!! σημερα τα ξημερωματα ανοιξαν εναν αυτοκινητο και πηραν απο μεσα πραγματα αξιας και ''σηκωσαν΄΄ ενα αλλο!!
επεισης προσπαθησαν να μπουν σε ενα τοπικο supermarket χωρις ομως να τα καταφερουν καθως ειχε και σκυλο που τους καταλαβε!!
πριν 2 εβδομαδες παλι τα ιδια ειχαν μπει σε 3 σπιτια!!
θα σας παρακαλουσα να ασχοληθειτε σοβαρα με το θεμα μου γτ ετσι οπως παει θα παρουμε τον νομο στα χερια μας με οτι συνεπαγετε αυτο!!>>

LamiaReport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!