tromaktiko: Μάικλ Τζάκσον - άλλο ένα (μεταθανάτιο αυτή τη φορά) σκάνδαλο!

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μάικλ Τζάκσον - άλλο ένα (μεταθανάτιο αυτή τη φορά) σκάνδαλο!



2010. Το τσίρκο γύρω από το όνομά του Μάικλ Τζάκσον συνεχίζεται. 5 Νοεμβρίου 2010 ανακοινώνεται ένα μικρό δείγμα μερικών δευτερολέπτων...
από το τραγούδι του νέου του δίσκου, το τραγούδι Breaking news, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Δεκέμβριο (http://www.michaeljackson.com/us/news/watch-exclusive-teaser-%E2%80%9Cbreaking-news%E2%80%9D-michael-jackson%E2%80%99s-new-album-michael)

Από μέρες διέρρεαν οι φήμες ότι το τραγούδι δεν ήταν γνήσιο κι ότι αυτό το έλεγαν και τα παιδιά του (http://www.tmz.com/2010/11/01/michael-jackson-prince-paris-album-sony-voice-fake-christmas/)

6 Νοεμβρίου 2010 ακολουθεί η απάντηση υποτίθεται από τη μητέρα του, μέσω του ιστότοπου των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι και για την έκδοση του βιογραφικού βιβλίου της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον JacksonSecretVault.com, ότι το τραγούδι δεν είναι γνήσιο. Απάντηση που έχει τη μορφή «πάρτε ένα πραγματικά γνήσιο του Μάικλ», καθώς η δημοσίευση περιελάμβανε ένα άλλο τραγούδι, το Opis none (http://www.tmz.com/2010/11/06/michael-jackson-katherine-jackson-mj-song-opus-released-music-jackson-secret-vault/)

7 Νοεμβρίου 2010 από τον ίδιο ιστότοπο αναγκάζονται να πουν ότι η δημοσίευση του τραγουδιού δεν έγινε κατόπιν εντολής της μητέρας. Διάφοροι κοντινοί συγγενείς το αποκάλυψαν μέσω του twitter και το ΤΜΖ έκανε σχετικό άρθρο (http://www.tmz.com/2010/11/07/michael-jackson-katherine-jackson-howard-man-rift-song-opis-opus-none-authorized-jackie-jackson-tai-jackson/)

Τα νεύρα των θαυμαστών έχουν σπάσει. Το ενδιαφέρον απομακρύνεται για άλλη μια φορά από τη μουσική προσφορά του Τζάκσον και το όλο σκηνικό θυμίζει τσίρκο. Οι θαυμαστές απορούν με την οικογένεια, πλέον φοβούνται πως γίνονται κι αυτοί θύματα χειρισμού. Κι η κληρονομιά του Τζάκσον; Η μουσική του; Και τα παιδιά του; Εμπλέκουν και τα παιδιά του σε ιστορίες για τις οποίες όχι μόνο δεν έχουν ευθύνη και λόγο αλλά και δεν ταιριάζουν στο ήθος και την ηλικία τους, σκέφτονται οι θαυμαστές.

8 Νοεμβρίου 2010 αναμένεται να μεταδοθεί η συνέντευξη της μητέρας στην Όπρα Γουίνφρι, γυναίκας που, όπως είπαμε σε άλλες αναρτήσεις, θεωρείται ένα μη φιλικό προς το Μάικλ Τζάκσον πρόσωπο. Οργή για τους θαυμαστές. Όχι μόνο τους ενοχλεί το ότι θα αποκομίσει κέρδη στο όνομά του αλλά επιπλέον θα φιλοξενεί τα παιδιά του.

Ως εδώ ήταν. Μετά από την επιστολή που έστειλαν στην Όπρα Γουίνφρι αλλά και το βίντεο που ετοίμασαν με στόχο τη δημόσια συγγνώμη αλλά και τη μη προβολή των παιδιών, οι θαυμαστές είναι και πάλι εδώ. Το περιστατικό με το νέο γνήσιο ή μη τραγούδι κι επιπλέον η ανάμειξη των παιδιών, η εμπλοκή τους στα ΜΜΕ, όλα αυτά τους εξοργίζουν και, ως ανάδοχοι γονείς και προστάτες της κληρονομιάς του Μάικλ Τζάκσον, έδρασαν ακαριαία. Και θέλουν να σαμποτάρουν αυτό τον ιστότοπο. Θα το καταφέρουν; Για’μας, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει η πρόθεσή τους, σημασία έχει ότι ο Μάικλ Τζάκσον απέκτησε φωνή. Η φωνή αυτή των θαυμαστών πλέον είναι τόσο δυνατή που έγινε άρθρο. «Τίτλος» αυτής της πρωτοβουλίας των θαυμαστών είναι το Michael Jackson’s fans united for his Legacy (MJFUL) (Ενωμένοι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον υπέρ της κληρονομιάς του). Εδώ σας παραθέτουμε το άρθρο του ΤΜΖ για τη νέα «δράση» των θαυμαστών.

http://mjacksontruth.wordpress.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!