tromaktiko: Εμείς μπορούμε και πρέπει ... να τα αλλάξουμε όλα!!!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Εμείς μπορούμε και πρέπει ... να τα αλλάξουμε όλα!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Σε λίγες ώρες θα μιλήσει ο λαός και θα δώσει την δική του απάντηση σε όλα όσα έγιναν ειδικά τον τελευταίο χρόνο …. για το καλό του!!!

Λένε ότι ο λαός είναι σοφός και η ετυμηγορία του πάντα η ορθή όμως επιτρέψτε μου να πω ότι αυτή την σοφία τα τελευταία χρόνια οι καιροσκόποι και δολοπλόκοι πολιτικάντηδες φρόντισαν με χίλια δυο τεχνάσματα να την αλλοιώσουν.
Ρουσφετολογικές προσλήψεις και συντεχνιακά προνόμια δημιούργησαν κομματικούς στρατούς, ενώ η ατιμωρησία από τα απλά έως τα πιο βαριά παραπτώματα που εξασφάλιζαν σε κάποιους οι υψηλές γνωριμίες, μας κατάντησαν ένα λαό του “Ωχ! δε βαριέσαι βρε αδερφέ εγώ να περνώ καλά και όλοι οι άλλοι ας πάνε να γ@@@@@@@ε!!!
Όλα αυτά δεν είναι ιδίωμα της φυλής μας όπως θέλουν κάποιοι να μας πείσουν αλλά αντιθέτως πιστεύω ότι αυτό που μας λείπει εδώ και χρόνια είναι οι φωτισμένοι (και τίμιοι) ηγέτες αλλά και οι φωνές των πνευματικών ανθρώπων τους οποίους φρόντισαν οι σκοτεινοί αυτοί άνθρωποι να μπουκώσουν στο στόμα! …. για να τους καταστήσουν άφωνους!!!
Μας έφεραν την ελεύθερη τηλεόραση για να αλλοιώσουν τα πρότυπα της νεολαίας μας την οποία έκαναν να συνωστίζεται στις ακροάσεις για συμμετοχή στα διάφορα τηλεσκουπίδια τους. Η μορφή και η κατεύθυνση της παιδεία μας εδώ και χρόνια θέλει να κάνει τα παιδιά μας παπαγάλους για να μην υπάρχει κριτική σκέψη και αντίδραση στα πεπραγμένα τους και για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα εισήγαγαν και τον κομματικό τους καιροσκοπισμό και αλητεία ακόμα και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση!!! Μας έδωσαν υποτίθεται μπόλικη ενημέρωση η οποία όμως είναι κατευθυνόμενη και ραμμένη στα μέτρα των καναλαρχών και μεγαλοεκδοτών οι οποίοι διόλου τυχαία τυγχάνει να είναι οι μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου!!!
Φίλες/οι τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά αλλά θα πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε στους εκβιασμούς του τρομοκρατημένου πολιτικού συστήματος γιατί τα ψέματα τελείωσαν! Το βόλεμα ο ωχαδερφισμός και ίσως η παραπλάνηση μερικών από εμάς πρέπει να σταματήσει εδώ γιατί είμαστε πλέον υπόλογοι στα παιδιά μας και γενικά στη νεολαία μας για την Ελλάδα που θα τους παραδώσουμε.
Την Κυριακή ας μη τους κάνουμε το χατίρι και ας πούμε “Όχι στην αποχή, στο άκυρο και στο λευκό” μια και θα πρέπει το μήνυμα μας να είναι ξεκάθαρο και αποκομμένο από το κομματικό εκβιασμό ή συμφέρον.
Ας γίνει η 7 Νοέμβρη η αφετηρία για έναν άλλο τρόπο σκέψης και λειτουργίας των προσώπων και των θεσμών!!!

Ας πιστέψουμε πλέον ότι εμείς μπορούμε και πρέπει να τα αλλάξουμε όλα!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!