tromaktiko: ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ



Έψαχνα σήμερα αφηρημένος τα ειδησεογραφικά νέα από την Τσεχία, και έπεσα πάνω σε ένα άρθρο που με έκανε κυριολεκτικά ράκος.
Σας παραθέτω το Τσέχικο άρθρο όπως ήταν φυσικά μεταφρασμένο, και επίσης την ιστοσελίδα που το εντόπισα.http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=671610
Το παραπάνω άρθρο λοιπόν, γράφει τα εξής :
ΤΙΤΛΟΣ - ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΗΝΑ!!!
Αθήνα- Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους δυο πολίτικοι της κυβέρνησης συνασπισμού των σοσιαλδημοκρατικών προέτρεψε την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της, σήκωσε θύελλες διαμαρτυριών στην Πελοπόννησο.
Η Ελληνική κυβέρνηση στην Αθήνα που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει το τεράστιο δημόσιο ελλειμα, αναγκάστηκε να πάρει μια γενναία απόφαση. Στην ιστοσελίδα http://www.privateislandsonline.com/greece-2.htm προσφέρει προς πώληση περίπου 6 χιλιάδες νησιά στο Αιγαίο πέλαγος.
Προς πώληση είναι η νήσος Ναυσικά, εκτάσεως 500 εκταρίων έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, όπως επίσης και μια από της πιο πολυτελής περιοχές της Μυκόνου που θεωρείτε από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Μικροτέρα νησιά από την Ναυσικά κυμαίνονται στα 2 εκατομμυριάκια ευρώ.
'' Είμαι βαθύτατα λυπημένος με την πώληση νησιών και οικοπέδων τα οποία ανήκουν στον ελληνικό λαό. Αυτή έπρεπε να είναι η έσχατη των λύσεων.'', υποστηρίζει ο υπεύθυνος επιχειρήσεων μεσιτικών Ελληνικών νησιών και ιδιοκτησιών Μάκης Περδικαρης. Παρ'ολα αυτά είναι ζωτικής σημασίας να επιφέρει την οικονομική ανάπτυξη και να προσελκύσει ξένους επενδύτες.
Πουλήστε την Ακρόπολη!!!!
Η κυβέρνηση του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου προσφέρθηκε ήδη να πουλήσει της κρατικής επιχείρησης σιδηροδρόμων και της ύδρευσης. Η αγορά της πρώτης πράξης στους κινεζους επενδυτές.
Το Ελληνικό δημόσιο χρέος ανέρχεται σήμερα σε περίπου 115 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος και, επομένως, πάνω από € 300 000 000 000. Η Αθήνα τον περασμένο μήνα έλαβε την πρώτη δόση του δανείου ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, που υποβλήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ελπίζω μετά και από αυτό, το Γουδί να ξαναζωντανέψει και να γίνει η νέμεσης των προδοτών της Ελλάδας.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!