tromaktiko: Μεθόδευσαν την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Μεθόδευσαν την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος



Ημουν εκλογικός αντιπρόσωπος στο κέντρο της Αθήνας. Χιλιάδες λαθρομετανάστες ψήφισαν με ένα «μπακαλόχαρτο» με δηλωμένα και μη ελεγμένα φυσικά ωευδή στοιχεία, χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.


Πρόκειται για οργανωμένη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Αθηναίων. Πιο συγκεκριμένα, χιλιάδες λαθρομετανάστες από Μπαγκλαντές , Πακιστάν κλπ προσέρχονταν μαζικά στα εκλογικά τμήματα και ψήφιζαν χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
Στην οδό Λιοσίων 42 και συγκεκριμένα στο 55ο Δημοτικό σχολείο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοίραζαν ψηφοδέλτια σε πακιστανούς αλλά και άλλους λαθρομετανάστες.
Η νοθεία ήταν εξώφθαλμη και προκλητική
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΤΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ Α΄ΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΝ) ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΝΑ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ  ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ & ΜΠΛΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!