tromaktiko: Απάντηση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο από τους γονείς της Μαρίας-Ελένης Κυρίδου

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο από τους γονείς της Μαρίας-Ελένης Κυρίδου



Η απάντηση μας στον δήθεν ισχυρισμό μας ότι η χειρουργική επέμβαση απέτυχε είναι η απάντηση που λάβαμε από το νοσοκομείο της Βοστώνης...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4491.html ) με βάση τα ιατρικά στοιχεία που παρέλαβαν από εσάς και επιβεβαιώνει την αποτυχία της χειρουργικής επέμβασης και την πρόκληση ανεπάρκειας τις τριγλώχινας βαλβίδας .
Επισυνάπτουμε το παρακάτω αρχείο:


 

Εμείς δεν ζητήσαμε από τον  κύριο Αζαριάδη να επιλέξει ιατρικό κέντρο. Οι απαντήσεις που είχαμε από τα κέντρα του εξωτερικού είναι οι εξής :
-          80% ποσοστό επιτυχίας από τον Dr. De Leval της Harley Street Clinic του Λονδίνου.
-          90% από τον Dr. Del Nido από το childrens Hospital Boston της Βοστώνης.
Και οι εκτιμήσεις όλων των παιδοκαρδιολόγων είναι ότι το νοσοκομείο της Βοστώνης είναι το καλύτερο για την περίπτωση της κόρης μας.
Δεν στεκόμαστε στο γεγονός της αποτυχημένης επέμβασης επειδή αυτό μπορεί να συμβεί στην ιατρική αλλά η ηθική και ο Όρκος του Ιπποκράτη επιβάλουν την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση για την όσο δυνατόν αποτελεσματικότερη αποκατάσταση της υγείας ενός ασθενή αντιθέτως εσείς κ.κ. Αζαριάδη και Μητρόπουλε από τη στιγμή που εκφράσαμε την επιθυμία να μεταβούμε στο εξωτερικό (περίπου δύο μήνες πριν) η στάση σας απέναντι μας ήταν και είναι απαράδεκτη.
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η στάση των υπολοίπων παιδοκαρδιολόγων και του προσωπικού της εντατικής ήταν άψογη απέναντι μας.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΥΡΙΔΗΣ  
ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ-ΚΥΡΙΔΟΥ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!