tromaktiko: Σχετικα με τον ρατσισμο της αστυνομιας

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σχετικα με τον ρατσισμο της αστυνομιας



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_2148.html

Διαβάζω καθημερινά τις διάφορες ηλιθιότητες που γράφονται. Οτι δηλαδή η αστυνομία δεν συλλαμβάνει τους παράνομους μετανάστες, μικροπωλητές, διακινητές, λαμόγια και λοιπούς συγγενείς με τη δικαιολογία οτι αύριο πάλι έξω θα είναι.
Μπράβο ρε μάγκες. Ωραίοι είστε. Τελικά τι κάνετε; Συλλήψεις δεν κάνετε με αυτή τη δικαιολογία, τους κλέφτες δεν τους βρίσκετε, τους φονιάδες το ίδιο, έργο δεν παράγετε, μήπως να πάτε σπίτια σας;
Έτσι και αλλιώς αστυνόμευση δεν υπάρχει. Γιατί να μην απολυθείτε να γλυτώσουμε και τα έξοδα; Το κράτος ας παραλύσει. Έτσι και αλλιώς παράλυτο είναι. Χαρακτηριστικά αναφέρω 2-3 παραδείγματα που με έβγαλαν απο τα ρούχα μου. Με έκλεψαν, και στο αστυνομικό τμήμα μου λέει ο αστυνόμος, "τσιγγάνοι είναι". Αφού τους ξέρετε του λέω γιατί δεν τους πιάνετε; Και να τους πιάσουμε μου λέει, αύριο πάλι έξω θα είναι.
Σε αστυνόμο στην πλατεία συντάγματος όταν του έκανα παρατήρηση για το παραεμπόριο μου απάντησε οτι δεν μπορεί να τους πιάσει γιατί έχει βρέξει και γλυστράει κάτω!!! Για τα παράνομα παρκαρισμένα η απάντηση ήταν σχεδόν ίδια. "Και να τους κόψουμε κλίση, πάλι θα παρκάρουν".
Μπράβο ρε παιδιά. Αν κλέβω κάθε μέρα μία τράπεζα, τι θα κάνουν; Θα με αφήσουν επειδή το κάνω συνέχεια; Να ξέρουμε τι πορεία να ακολουθήσουμε και εμείς.
Κάντε κύριοι αστυνομικοί τη δουλειά σας, αυτή για την οποία πληρώνεστε, και αν αυριο μεθαύριο τους αφήσουν πάλι έξω, τότε θα τα βάλουμε με τη δικαιοσύνη και όχι με εσάς. Μην πιπιλάτε όμως αυτή την καραμέλα. Κάντε τη δουλειά σας σωστά και μην ασχολείστε με το μετά.
Είστε εκτελεστικό όργανο. Όχι δικαστικό. Το δικαστικό είναι άλλο όργανο και θα κριθεί και αυτό όταν έρθει η σειρά του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!