tromaktiko: ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ



Αγαπητοί φίλοι τελικά αποδείχθηκε περίτρανα από την σταυροδοσία τόσο στην Άνοιξη όσο και σε άλλες περιοχές του ενιαίου Δήμου Διονύσου ότι το παιχνίδι ήταν στημένο η τράπουλα  «μπανισμένη» και οι καρέκλες δοσμένες από την αρχή. Αυτό που εμείς η υπόλοιποι υποψήφιοι εκτός της γνωστής «παράγκας» κάναμε ήταν απλώς να γεμίζουμε ένα ψηφοδέλτιο και να κουβαλάμε νερό στο μύλο των γνωστών σε όλους «βαρόνων» της αυτοδιοίκησης.

Ας είναι όμως εμπειρίες ζωής αποκτούμε όλοι και παίρνουμε μαθήματα για να συνειδητοποιούμε σιγά σιγά ότι ούτε δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχουν ,ούτε ευγενής άμιλλα, ούτε άλλα τέτοιου είδους ρομαντικά κλισέ στην Ελλάδα του 2010 και στον νεοσύστατο Δήμο Διονύσου.

Υπάρχουν – υπήρχαν και δυστυχώς μάλλον θα συνεχίσουν να υπάρχουν μόνο επαγγελματίες πολιτευτάδες , που ξέρουν καλά να διαφεντεύουν τις τύχες μας ,εκμεταλλευόμενοι το φιλότιμο μας και τη διάθεση μας για δουλειά και προσφορά για τον τόπο μας.

Ας τα σκεφτούμε όλοι μας αυτά αγαπητοί φίλοι και ας λειτουργήσει ο καθένας μας όπως του λέει η συνείδηση και η λογική του.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!