tromaktiko: Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία: Ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία: Ρατσισμός κατά των Ελλήνων.



Για τον Δήμο Αθηναίων και την Αστυνομία σε αυτή την πόλη υπάρχουν δύο ειδών πολίτες. Οι κακοί Έλληνες και οι καλοί ξένοι. Κάνει παράβαση ο Έλληνας, τιμωρία. Κάνει παράβαση ο ξένος. Ε, και τί έγινε;
Σήμερα στην οδό Γ Σεπτεμβρίου δύο άντρες της δημοτικής αστυνομίας της Αθήνας έγραφαν ένα όχημα, που εμπόδιζε την διέλευση των αναπήρων. Τους πλησίασα λοιπόν και τους είπα πως καλά κάνουν και γράφουν το συγκεκριμένο αυτόκίνητο, αλλά καλό θα ήταν να πάνε να γράψουν και όλους αυτούς που έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια της Πατησίων, γιατί από εκεί δεν περνάει ούτε ανάπηρος, ούτε καρότσι, ούτε άνθρωπος. Η απάντηση ήταν πως δεν έχουν τέτοιες εντολές και πως η δημοτική αστυνομία δεν πάει εκεί, γιατί έχουν κατά καιρούς ξυλοκοπηθεί, κάτι που είναι ! αλήθεια. Με συμβούλευσαν να καλέσω την Αστυνομία, η οποία επίσης δεν πλησιάζει.

Η Δημοτική Αστυνομία, ο Δήμος μάλλον γενικότερα εφαρμόζει για τις κλήσεις τα δύο μέτρα δύο σταθμά. Δηλαδή ο μ... ο Αθηναίος παίρνει μία κλήση για ΜΙΑ παράβαση και ο παράνομος, που δεν έχει πληρώσει μισή δραχμή σε αυτή την χώρα μένει ατιμώρητος για ΣΑΡΑΝΤΑ παραβάσεις.

Επειδή κατά καιρούς έχω τηλεφωνήσει και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για το αίσχος των πεζοδρομίων με τους παράνομους και όλο τα μασάνε και όλο δεν φταίνει μόνο αυτοί και όλο δεν μπορούνε θα ήθελα να ρωτήσω:

1. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ;

2. ΠΟΙΟΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ; Τόση αδιαφορία επί τόσα χρόνια δεν εξηγείται αλλιώς.

3. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΙΚΑ, ΤΕΛΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; Γίναμε οι Έλληνες πολίτες β κατηγορίας, ενώ οι κάθε είδους παράνομοι μπορούν να πουλάνε από κάλτσες μέχρι πρέζα και ανθρώπους ανενόχλητοι και ατιμώρητοι;

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΡΟΜΟ. ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ. ΕΧΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΛΑΨΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΕΛΟΙΟΙ.

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!