tromaktiko: Απάντηση στη δημοσίευση "Επιτέλους κ.Σαμαρά"

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στη δημοσίευση "Επιτέλους κ.Σαμαρά"



Ναι αγαπητέ και σίγουρα ακομμάτιστε φίλε. Συνέχισε να υποστηρίζεις τον αμερικανο εβραίο πρωθυπουργό μας. Αυτόν που εξαπάτησε με τον ποιο επαίσχυντο τρόπο το εκλογικό σώμα τάζοντας λεφτά με πετραχήλια εκβιάζοντας για εκλογές χρησιμοποιώντας τον πρόεδρο της δημοκρατίας και ερχόμενος ως σωτήρας.
 Αυτόν που σιχτίριζε το ΔΝΤ για να γίνει 6 μήνες αργότερα ο ποιο θερμός υποστηρικτής του. Αυτόν τον δημοκράτη που δεν τολμάει να πάει σε δημοψήφισμα γιατί χέζεται πάνω του για το αποτέλεσμα που τον περιμένει.

Πανηγύριζε για την πρωθυπουργάρα σου, για τον άρτιο λόγο του, τα μεστά του νοήματα και τον απίστευτο δείκτη νοημοσύνης που εκπέμπει.
Επίσης, πανηγύριζε για όλη την υπουργική του ομάδα, για τον αντιπρόεδρο που παραδέχεται τη μεγάλη μάσα της τελευταίας τριαντακονταετίας και παρόλα αυτά καίτι παχύδερμο δεν έχει τσίπα φιλότιμο να παραιτηθεί.
Πανηγύριζε γιατί το σοσιαλιστικό σου κόμμα έφερε όπως λες τη μεσαία τάξη διαλύοντας τα ταμία, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και τις δημόσιες υπηρεσίες.
Επίσης πανηγύριζε για το κλίμα ρουσφετιού που έχτισε και που χάρη σε αυτό εαυτούληδες σαν και του λόγου σου εξακολουθούν να είναι κολλημένοι και να τον στηρίζουν.
Πανηγύριζε για τα Ίμια, την Κύπρο, τον Οτσαλάν, την πρόσφατο ξεπούλημα του Αιγαίου, τον ενδοτισμό της οικογένειας μινέικο.
Πανηγύριζε για τον αφελληνισμό του ελληνισμού, για την κατάργηση του πολυτονικού, την αλλοίωση της ιστορίας, τον εκφυλισμό της θρησκείας.
Πανηγύριζε για τη φούσκα του χρηματιστηρίου.Εσύ το μόνο που έχεις να νοιάζεσαι είναι να υπάρχει πάνω ένας τσοβόλας δώστα όλας, για να τρως εσύ με χρυσά κουτάλια, να βολευτούν τα παιδιά σου και να πα να χεστούν οι υπόλοιποι.....και ποιος νοιάζεται για τις υπόλοιπες γενιές. Εμείς να περάσουμε καλά.
Ζήτω λοιπόν η οικογενειοκρατία....ποιος είναι ο κ. Σαμαράς που θα χαλάσει το σύστημα?

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!