tromaktiko: Ο νόμος του Μέρφυ στην αυτοκίνηση !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο νόμος του Μέρφυ στην αυτοκίνηση !



Η εφαρμογή του νόμου του Μέρφυ στην αυτοκίνηση:
1. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, θα βρέξει.
 Αν δεν το πλύνεις σκεφτόμενος ότι θα βρέξει, δε θα βρέξει.
2. Αν χρειαστεί να σταματήσεις προσωρινά ή να κάνεις όπισθεν σε έναν ΕΡΗΜΟ στενό δρόμο, εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα εμφανιστεί ένα άλλο όχημα πίσω σου και θα πρέπει να φύγεις.
3. Αν χρειαστεί να σταθμέσεις για 3 λεπτά μπροστά σε μια θέση γκαράζ για να ξεφορτώσεις κάτι βαρύ, εκείνη ακριβώς τη στιγμή κάποιος θα θέλει να μπεί ή να βγει από το γκαράζ.
4. Οταν δε χρειάζεσαι ανεφοδιασμό, βλέπεις ένα σωρό πρατήρια. Αν χρειάζεσαι επειγόντως καύσιμα θα είναι όλα κλειστά. Το ίδιο και για τις θέσεις στάθμευσης.
5. Όταν σε δρόμο με μποτιλιάρισμα αλλάξεις λωρίδα επειδή η λωρίδα που βρίσκεσαι είναι η πιο αργή τότε αυτομάτως η νέα λωρίδα που πήγες θα γίνει η πιο αργή.
6. Όταν σε στενό επαρχιακό δρόμο προσπαθείς για ώρα να προσπεράσεις αλλά δε μπορείς λόγω έλλειψης ορατότητας, όταν επιτέλους βρεις ένα σημείο όπου είναι ασφαλές να προσπεράσεις, είναι σίγουρο ότι στο αντίθετο ρεύμα θα βρίσκεται κάποιο όχημα.
7. Αν από ευγένεια αφήσεις κάποιο όχημα να περάσει μπροστά, θα κινείται τόσο αργά που θα πρέπει να το προσπεράσεις.
8. Αν σε έναν άδειο δρόμο σταματήσεις για ένα λεπτό για κάποιο απρόσμενο λόγο, είναι βέβαιο ότι θα σε περάσει κάποιο αργό όχημα που θα σε καθυστερήσει πολύ περισσότερο.
9. Αν αλλάξεις την ώρα αναχώρησης σκεφτόμενος ότι θα βρεις λιγότερη κίνηση, είναι σίγουρο ότι χιλιάδες άλλοι θα έχουν την ίδια σκέψη και η κίνηση θα είναι ίδια αν όχι μεγαλύτερη.
10. Αμέσως μόλις λήξει τη εγγύηση του οχήματος θα εμφανιστούν πολυέξοδες βλάβες.
Σημ: Τα πιο πολλά βασίζονται σε πραγματικές εμπειρίες!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!