tromaktiko: Καταγγελία για το ΚΕΔβ στην Καλαμάτα

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία για το ΚΕΔβ στην Καλαμάτα



Είμαι μητέρα Στρατιώτη που μετά από 15 μέρες έκανα ένα μεγάλο ταξίδι να δω τον γιο μου που παρουσιάστηκε στον στρατό στην Καλαμάτα... Αν και απαγορευόταν τον άφησαν και ήρθε για λίγο στην πύλη και τον είδα. Αφού τα είπαμε μου ζήτησε να πάω σ ένα κατάστημα στην πόλη να του Παρώ ρούχα στρατιωτικά διότι ακόμα δεν τα έχει πάρει όλα. Μέχρι εδώ ας πούμε πως όλα καλά, αν και δεν θα έπρεπε διότι είναι υποχρέωση του στρατού να τον ντύσει. Και για μην κάνω λάθος στα νούμερα γιατί είναι με κωδικούς μου έκοψε ένα πανάκι από την παραλλαγή που φ!
ορούσε για να του πάρω δυο ακριβώς ίδιες για να ντυθεί σωστά και να μην είναι σαν τον γύφτο, όπως και η πλειοψηφία τον συνάδελφων του. Ξέχασα να σας πω πως παρότι δεν έχει βγει καθόλου στην πόλη ήταν σε θέση να μου συστήσει και συγκεκριμένο κατάστημα που θα έβρισκα ότι χρειαζόταν. Όπως μου είπε τα στοιχειά του τα είχε δώσει ένας Κύριος από αυτούς που ήταν στην αποθήκη και τους έντυναν.
Πηρά λοιπόν το αυτοκίνητο μου και πήγα στην πόλη να βρω το κατάστημα. Όταν έφτασα εκεί με υποδέχτηκε ένας κύριος και με ρώτησε τη ακριβός χρειαζόμουν… Με έκπληξη είδα με τα μάτια μου να μου δίνει ακριβός αυτό που ήθελα και μάλιστα με τον ακριβώς ίδιο κωδικό και να τα βγάζει μέσα από κιβώτιο το όποιο έγραφε «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» ΠΡΟΣ ΚΕΔΒ. Τον ρώτησα πως το βρήκε αυτό το κιβώτιο και μου απάντησε πως δεν ήταν το μοναδικό και πως είχε και αλλά και το συνόδεψε με την φράση ¨¨ το ένα χέρι νίβει το άλλ﨨 και πώς τα παιδιά μέσα !
τα ξέρει και τα εξυπηρετεί συνεχεία και έχουν μια καλή συνεργασία.
Και ρωτώ εγώ
1. Τι είδους συνεργασία εμπορική μπορεί να έχει ένας ένστολος με έναν ιδιώτη επιχειρηματία ?
2. Ποιος και πως έβγαλε τα κιβώτια από την πύλη την στιγμή που έμενα δεν με αφήναν να δώσω στο παιδί μου ένα μικρό κουτάκι με εδέσματα ?
3. Υπάρχει κάποιος αρμόδιος ο οποίος να ελέγχει αυτούς τους κύριους οι οποίοι κατά τα λεγόμενα του καταστηματάρχη εμπορεύονται τα υλικά του Στρατού ?
4. Ο Διοικητής , ο Υποδιοικητής του ΚΕΔΒ και οι Διοικητές τον δύο Ταγμάτων που τους ξέρει ο καταστηματάρχης με τα μικρά τους δεν γνωρίζουν τίποτα ?
5. Υπόκειται σε έλεγχο πέραν της μονάδος το συγκεκριμένο τμήμα ?
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσει κάποιος τις απαντήσεις γιατί χωρίς να θέλω να δικάσω κανέναν, έχω την εντύπωση ώμος πως κάτι δεν πάει καλά στο όλο αυτό σύστημα
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!