tromaktiko: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Κ.ΧΑΝ "Ζητείται οριστική επαγγελματική αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών"

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Κ.ΧΑΝ "Ζητείται οριστική επαγγελματική αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών"



Από: Ενωση Προστασιας Καταναλωτών ΝΧανιων epkxan@gmail.com
Με αφορμή την καταγγελία της Σύμβασης των Συμβασιούχων Πυροσβεστών από 8 μηνο σε 7μηνο , από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, που λήγει σήμερα 31-10-2010, και η οποία στέλνει 4,500 εργάτες της πυρόσβεσης, στην ουρά των ταμείων ανεργίας ...
του Ο.Α.Ε.Δ, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ με επιστολή της την οποία στέλνει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, κοινοποιεί στον Υφυπουργό κ.Μανώλη Οθωνα και στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ζητά να ληφθεί μέριμνα οριστικής επαγγελματικής αποκατάστασης των συμβασιούχων πυροσβεστών. αναφέροντας ότι "Μέλημα της πολιτείας είναι η οριστική επαγγελματική αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών και όχι η εφεύρεση τεχνασμάτων ,που δείχνει παραπλάνηση και αναξιοπιστία σε ανθρώπους που όχι απλώς εργάζονται σε επιβαρυμένες περιβαλλοντολογικές συνθήκες, αλλά δίνουν ψυχή και σώμα για την προστασία των περιουσιών μας ,εμάς των ίδιων αλλά και του περιβάλλοντος.
Η πρόσληψη άλλων πολιτών , στην παρούσα δυσχερή οικονομική φάση της Χώρας , θεωρείται ανεπίτρεπτη κοινωνική αδικία, και εμπαιγμός για τους επί χρόνια υπηρετούντες συμβασιούχους,που συνεχώς διαχρονικά η πολιτεία σε τους κρατούσε σε "ομηρία " υποσχόμενη αποκατάσταση .
Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, συνοδοιπόρος στα δύσκολα καθήκοντα των συμβασιούχων πυροσβεστών,( καθότι διαθέτει Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας) και επί Υπουργίας κ.Χρυσοχοίδη είχε παρέμβει και εκθέσει το συμφέρον της πολιτείας και από οικονομικής απόψεως αλλά και από απόψεως εμπειρίας και γνώσης, αλλά και λόγω μείωσης της μόνιμης δύναμης του Πυροσβεστικού Σώματος (λόγω συνταξιοδότησης πολλών πυροσβεστών), επιτέλους να κάνει η πολιτεία το χρέος της.
Η Πρόεδρος της
΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35
Ταχ.δ/νση:Πλ.1866 Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!