tromaktiko: Απαντηση στο: Τελικά όλα από τον λαό ξεκινάνε

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Απαντηση στο: Τελικά όλα από τον λαό ξεκινάνε



Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε διαδικασία να απαντήσω. Σας ευχαριστώ κύριε που μου δώσατε την ευκαιρία με την στενομυαλιά των δημοκρατικών σας συμβουλών. Όχι κύριε, δεν βγήκαμε από την ίδια κοινωνία καθώς δεν μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και απόψεις με τους πολιτικούς μας.
Δεν τα φάγαμε μαζί με τον κ. Πάγκαλο, ούτε είχαμε στα υπ’ όψιν μας να προικίσουμε την θυγατέρα του κ. Τσοχατζόπουλου. Επίσης δεν τυγχάνει να είμαστε όλοι μπατζανάκηδες‚ κουμπάροι και παιδιά κομματικών στελεχών.

Έχω να σας διαβεβαιώσω πως χαίρομαι που οι τοπικοί άρχοντες έχουν εκλεχτεί με το 25% των ψηφοφόρων καθώς αυτόματα μου δίνεται το δικαίωμα να μην αναγνωρίσω την εξουσία τους αύριο μεθαύριο.
Η αποχή κύριε προέρχεται από ζύμωση του ελληνικού λάου, δεν είναι προϊόν χειραγώγησης και γι αυτό δεν μπορεί να την μέμφεται κανένας θεσμός που δεν έχει εκλεχτεί απευθείας από τον ίδιο το λαό. Και αν απορείτε γιατί δεν ασκώ το δικαίωμα του εκλέγειν στην τελική, έχω να σας απαντήσω ότι έχω πιο σημαντικές δουλείες να κάνω, όπως για παράδειγμα να πληρώνω τις μπριζόλες του κ. Πάγκαλου.
Υ.Γ Επειδή είναι επίκαιρο, σας μέμφομαι κύριε.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!