tromaktiko: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ



Οι τελευταίες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ .Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με την άποψή του για το έργο και την προσφορά των ένστολων εργαζομένων της χώρας προφανώς δεν είναι τυχαίες και προφανώς όχι και τόσο προσωπικές.


Προφανώς απηχούν την άποψη της κυβέρνησης, μιας και ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός, μέχρι και σήμερα δεν έχει παρέμβει.
Οι απαξιωτικές βέβαια αυτές δηλώσεις του κ. Αντιπροέδρου, ήρθαν ως ιδεολογικός μανδύας να ντύσουν την απροκάλυπτη ληστεία που έχει συντελεστεί το προηγούμενο διάστημα στο εισόδημα των ενστόλων και τα ανηλεή λακτίσματα στα ασφαλιστικά δικαιώματα τους.
Οι δηλώσεις του Νο 2 της Ελληνικής κυβέρνησης, προφανώς στρώνουν το δρόμο για το επόμενο «μνημονιακό κτύπημα» στο εισόδημα, στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα μας και ακολουθούν την παλιά δοκιμασμένη «εκσυγχρονιστική τακτική» του κοινωνικού αυτοματισμού.
Προοιωνίζουν την απόλυτη υποταγή της χώρας στους Δανειστές της ή ακόμα χειρότερα και την διάλυση της.
Το Σύνταγμα της Ελλάδας καθορίζει ρητά τι «παράγουν» οι Ένστολοι, οι οποίοι σέβονται τον όρκο που έδωσαν.
Ο κος Πάγκαλος «ζει» ελεύθερος…… Εμείς τιμούμε τους νεκρούς μας που χάθηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος.
Συνάδελφοι
Η κοινωνία των πολιτών, γνωρίζει καλά το έργο μας, γνωρίζει καλά πως δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική διαδικασία-ανάπτυξη και ευημερία χωρίς ασφάλεια-τάξη και πολιτική προστασία.
Ως ένστολοι εργαζόμενοι καθημερινά παράγουμε το αίσθημα ασφάλειας στη χώρα μας, με τον καλύτερο τρόπο, παρά τα μύρια προβλήματα που μας ταλανίζουν.
Η στολή, ενδύει όμως παράλληλα και ενεργούς Πολίτες αυτής της χώρας, που την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούν να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου.
Και πρέπει να το ασκήσουν «παραγωγικά» στέλνοντας το πρέπον μήνυμα σε αυτούς που δημιούργησαν την κρίση και προσπαθούν να τη διαχειριστούν κάνοντας στάχτη τη ζωή μας.
Να δώσουμε «παραγωγική απάντηση» στους αντιπαραγωγικούς δημιουργούς και διαχειριστές της κρίσης

Γ Σ
Ταμίας Δ.Σ.Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!