tromaktiko: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΑΞΙΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΑΞΙΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ



Όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, όποιος δεν έχει τα προσόντα, όποιος δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θέσης του να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία! Μακάρι να ξεκινήσουν να γίνονται απολύσεις στο δημόσιο.
Καιρός είναι! Θέσεις που δεν χρειαζονται και τις πληρώνω εγώ, άνθρωποι που τους πληρώνω εγώ να με εξυπηρετούν και όταν φτάνει η στιγμή αυτή με περιφρονούν, με βρίζουν και γελάνει εις βάρος μ0υ. Άνθρωποι που κÎ! �νουν ό,τι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και πληρώνονται γι' αυτό από ΕΜΕΝΑ! Ε, όχι! Να απολυθείτε και να σας κόψουν όλα τα επιδόματα. Για να δουλεύετε μερικές ώρες όποια μέρα το θυμηθείτε και να μην με εξυπηρετείτε όταν χρειαστεί και να ΔΟΥΛΕΥΩ ώρες ατελειωτες για να σας πληρώσω ΕΓΩ δεν το αξίζετε! Όσοι δεν είναι άξιοι να φύγουν, και όσοι είναι άξιοι να πάρουν και τα εύσημα και τα επιδόματα και θα τους τα δώσω ΕΓΩ προσωπικά! Αλλά να το αξίζουν. Όπως το αξίζουμε εμείς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, αφού σε άλλη περίπτωση θα απολυθούμε! .

Δε με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός! Εσείς οι ίδιοι, ένας κι ένας, μου διαμορφώσατε τη γνώμη και δεν θέλω να ξέρω τίποτε άλλο για σας.
Και δεν χαίρομαι για την γνωριμία και την αναγκαστική μας σχέση, ΚΑΘΟΛΟΥ!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!