tromaktiko: Easyjet - Απο παντού προσπαθούν να μας κλέψουν!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Easyjet - Απο παντού προσπαθούν να μας κλέψουν!



Προσπαθώ εδώ και αρκετές ώρες να κλείσω μια πτήση μέσω της Εasyjet. Όταν φτάνει η ώρα της πληρωμής και αφού περάσουμε το νταβατζιλίκι για να τους τα δώσεις και για τις αποσκευές φτάνουμε στο σημείο όπου πρέπει να δώσουμε την κάρτα με την οποία θα πληρώσεις...

Υπάρχουν σχεδόν όλες οι επιλογές με πάντα κάποια χρέωση.Έχουμε και λέμε...

Εάν πληρώσεις με VISA Electron δεν υπάρχει χρέωση.
Εαν πληρώσεις με VISA/MASTERCARD ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ υπάρχει χρέωση περίπου 5€.
Εαν πληρώσεις με MAESTRO θα πρέπει να πληρώσεις σε Αγγλικές λίρες!
Εαν πληρώσεις με VISA/MASTERCARD ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ υπάρχει χρέωση 20€!!!


Πάμε τώρα στο ζουμί:

Εαν προσπαθήσεις να πληρώσεις με VISA Electron σου βγάζει πάντα το error code 'ip02itx'. Οπότε την τζάμπα κράτηση την ξεχνάμε...

Εαν προσπαθήσεις να πληρώσεις  με ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα, είτε VISA είτε MASTERCARD σου βγάζει πάντα το ίδιο error code 'ip02itx'. Οπότε την κράτηση με 5€ την ξεχνάμε.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι κάθε φορά που ξαναπροσπαθείς να κάνεις την κράτηση το κόστος της πτήσης έχει πάρει αύξηση 10€!!!!!

Τώρα αν προσπαθήσεις να πληρώσεις με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ που για κάποιο άγνωστο λόγο σε επιβαρύνουν με 20€ όλα παίζουν μια χαρά χωρίς κάποιο error code. Τυχαίο ????? Δεν νομίζω!

Εαν θέλεις να πληρώσεις με MAESTRO θα πρέπει όπως είπαμε να πληρώσεις με Αγγλικές λίρες και εξαιτίας του συναλλάγματος υπάρχει επιβάρυνση σχεδόν 30€!!.. οπότε το ξεχνάμε και αυτό! Φυσικά είμαστε σίγουροι θα παίζει μια χαρά και αυτό.

Να τονίσω οτι το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο καθώς το ίδιο έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με αυτή την εταιρεία αλλά και αν ψάξετε στο google με αυτο το error code θα βρείτε δεκάδες παράπονα απο πελάτες παγκοσμίως.

Απορία παραμένει το γεγονός γιατί δεν κάνει κάτι η Easyjet να το λύσει εφόσον ξέρει οτι υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά όλοι ξέρουμε την απάντηση.

Γιατί κάθε φορά απο κάθε κράτηση βγάζει πολλά λεφτά κοροιδευοντάς μας!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!