tromaktiko: ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ -FREEDAY

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ -FREEDAY



-ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΑΝΕΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ (ΗΜΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΟΝ), ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.
- Γιατί πάμε με το πασο μας στη κηφισιάς, στην μεσογείων στη βουλιαγμένης κτλ. , οπου αλλες φορες νιωθω το χρόνο να σταματαει και αλες οι αναμνήσεις περνούν η μια μετά την αλλη! (εννοείτε πως αφήνουμε την αριστερή λουρίδα ανοιχτή για να προσπερνάνε αυτοκίνητα ασθενοφόρα κτλ)

-Γιατί απολαμβάνουμε τις ομορφιές και τις μυρωδιές κάθε περιοχής με αυξημενες τις αισθήσεις μας λογω της εκγρήγορσης που βρίσκεται ο ποδηλάτης .

-Γιατί δεν ντρέπομαι, δεν νιώθω τόσο διαφορετικός. Τις πρώτες φορες που βγήκα στο κεντρικό με το ποδήλατο ένιωσα άβολα ,(σαν τη στιγμη που σηκωνεσαι πρωτος για χορο) το μυαλό μου ήταν στο αν θα ενοχλώ την κυκλοφορία , αν με κακό σχολιάζουν οι πίσω μου ή θα με χαρακτηρίσει κανένας ΟΔΗΓΟΣ όπως συνέβαινε από κάποιους πριν.... 10 χρονια..''Ε!!!! που πάει αυτός ο τρελος με το ποδήλατο!''

-Γιατί γυμνάζομαι μακρια από βαρετα αθληματα χωρις ανταγωνισμο, και έμαθα πως υπάρχει και ο ρυθμός του ποδηλάτη που γυμνάζεσαι μεν όμως δεν λαχανιάζεις . Αυτή ΕΙΝΑΙ μια απο τις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ FREEDAY.......... Ο ΡΥΘΜΟΣ (ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ )

-Γιατί μπορώ κάθε σάββατο ξημερώματα να φάω μια αλμυρή κρέπα και στο καπάκι μια γλυκιά χωρίς να σκεφτώ τις θερμίδες (ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ... ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ... καίμε περίπου 2500kcal σε κάθε πεντάωρη βόλτα οποτε... Kρέπα σοκολάτα 300kcal + κρεπα αλμυρη 600kcal το σύνολο 900 kcal...και συνεχίζω.. 2500 - 900 = 1500kcal ακόμη για σουβλάκια ή πίτσα χωρις τυψεις το σαββατοβραδο.

-Γιατι παρολο που οδηγω 11 χρονια μηχανακι και αυτοκινιτο και παρολο που εχω γυρισει παρα πολλες φορες τις περιοχες της Αττικής, πάντα θα περνάω από ένα μικρό στενάκι ή μια περιοχη που δεν έχω ξαναδεί ποτε μου και όλοι ξέρουμε ποσο ομορφα αισθανομαστε εκεινη τη στιγμη.

-Γιατί μου αρέσει να κοιτάζω πίσω όταν σταματάμε στα φανάρια και να βλέπω φωτάκια να αναβοσβήνουν μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι μου.

-Γιατί για πρώτη φορα μπορώ να περνάω κάτω από μια γέφυρα και να παιζω με τον αντίλαλο χωρίς να με κακοχαρακτιρισουν.

- Γιατί οι ορμόνες που εκχυονται μετά από 5 ώρες ποδήλατο με φτάνουν σε επίπεδα χαράς που μπορείς να τα συγκρίνεις με κάποιες άλλες, πολυ ζωηρες στιγμές της ζωής.

-Γιατί όταν τρέχεις νιώθεις ότι αφήνεις πίσω σου προβλήματα και καταστάσεις που σε κούρασαν.

-Γιατι η αθηνα τη νυχτα ειναι τελεια!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!