tromaktiko: Αφύπνιση!!!

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αφύπνιση!!!



«ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..»(ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ
).
Στα λόγια αυτά κρύβεται ο λόγος που με κάνουν να γράψω αυτές τις γραμμές ,γιατί δε θέλω να γίνω συνένοχος , δε θέλω να βλέπω τη πατρίδα μου να καταστρέφεται από όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναλάβει ο ένας από τον άλλον να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν «οι προηγούμενοι», να αναστηλώσουν τη «καμένη γη» που παρέλαβαν από τους προηγούμενους. Να απαλλάξουν την άμοιρη πατρίδα μας από τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημόσιου χρήματος τους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που το μόνο που τους ΝΟΙΑΖΕΙ είναι το ΧΡΗΜΑ.
ΝΑΙ ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να λένε τους ίδιους πολιτικούς λόγους , να ιδρώνουν τις καρέκλες τους για να μας βγάλουν από το αδιέξοδο που μας έχουν φέρει οι ίδιοι. Θέλουν να σώσουν όλοι τους την ΕΛΛΑΔΑ και αυτό που αυθόρμητα μου έρχεται στο μυαλό είναι ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ????
Τα λόγια του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ σήμερα ακούγονται γραφικά, ρομαντικά ίσως και εθνικιστικά. Παραθέτω κάποιες ιστορικές λεπτομέρειες . Ο άνθρωπος αυτός ήταν στη πολιτική σκηνή της χώρας για περίπου 50 χρόνια και πέθανε κυριολεκτικά πάμφτωχος χωρίς ουτε καν να δεχτεί δάνειο που του πρόσφερε ο διοικητής της τράπεζας της ΕΛΛΑΔΟΣ με την περίφημη φράση «.θα πάρω εγώ δάνειο τόσο μεγάλο για σπίτι ενώ ο λαός πεινάει?»
Πόσους από τους σημερινούς τίμιους πολίτικους που αγωνίζονται για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας φαντάζεστε να απαντάνε με τον ίδιο τρόπο στις ΜΙΖΕΣ της SIEMENS και στα οικόπεδα φιλέτα του ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ και αναφέρω μόνο τα πρόσφατα κατορθώματα των σωτήρων της ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ .
Τα επίσημα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφέρουν για τα εισοδήματα των πολιτικών αρχηγών ποσά της τάξεως των 100.000 ευρώ το χρόνο ο καθένας κατι που σε απλά μαθηματικά μεταφράζεται σε ΘΥΣΙΕΣ των 10.000 ευρώ μηνιαίως περίπου και αυτό το ποσο αναλογεί και στους υπόλοιπους 300 της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .Αυτά τα χρήματα κάθε χρόνο υπολογίζονται στον προϋπολογισμό του κράτους μπαίνουν στις δημόσιες δαπάνες και με λίγα λόγια όλους αυτούς τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ .
Με ακόμα πιο απλά λόγια είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ μας.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ???????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!