tromaktiko: Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα 4 αθίγγανοι

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα 4 αθίγγανοι



Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα από Αστυνομικούς 4 αθίγγανοι ηλικίας 20, 22, 20 και 47 ετών αντίστοιχα,(δυο γυναίκες και δυο άνδρες) άπαντες κάτοικοι Αθηνών για διάρρηξη οικίας και κλοπή κοσμημάτων.

Οι αθίγγανοι, αφίχθησαν από την Αθήνα στην Καρδίτσα ομαδικά με προφανέστατο σκοπό την διάρρηξη οικιών. Οι δύο γυναίκες, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, παραβίασαν, με πιστωτική κάρτα ή τηλεκάρτα, ανασφάλιστη κλειδαριά, εισήλθαν σε οικία 52χρονης και αφαίρεσαν από συρτάρι κομοδίνου, στην κρεβατοκάμαρά της, χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από την ένοικο της οικίας, τη στιγμή που αυτές εξήρχοντο της πολυκατοικίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα την επ’ αυτοφώρω σύλληψη, των δραστών στο 32ο χιλ. της Ε.Ο. Καρδίτσας – Λαμίας, οι οποίοι δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, διαφεύγοντας μετά την πράξη τους προς Αθήνα.

Στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί από την οικία της παθούσης, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ίδια και της αποδόθηκαν. Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 πιστωτικές κάρτες και τηλεκάρτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν τις ανασφάλιστες κλειδαριές, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία που και αυτά κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο για την μετακίνηση των δραστών και την μεταφορά των κλοπιμαίων.

Εντωμεταξύ, συνελήφθηκαν σε 4 πολυκατοικίες 9 αθίγγανες που όλες αφίχθησαν ομαδικά από την Αθήνα στην Καρδίτσα και με το πρόσχημα πώλησης χαρτομάντιλων και σχεδίαζαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών διαρρήξεις και κλοπές οικιών. Σε βάρος τους δεν διαπιστώθηκε κάτι το αξιόποινο και αφέθησαν ελεύθερες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!