tromaktiko: Το τέλος για τους δήθεν "έγκυρους" δημοσιογράφους

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Το τέλος για τους δήθεν "έγκυρους" δημοσιογράφους



Τελος εποχης για τους 'εγκυρους' δημοσιογραφους των δελτιων ειδησεων και των ενημερωτικων εκπομπων που τοσα χρονια τους θεωρουσαμε κεφαλαιο της ελληνικης δημοσιογραφιας.


Ντροπη και αισχος στους κυριους Τσιμα, , Θεοδωρακη , Παπαχελα, Πρετεντερη και της κυριας Τρεμη. Οι συγκεκριμενοι κυριοι διαμορφώνοντας ολα αυτα τα χρονια μια εικονα δημοσιογραφικης αυθεντιας μεσα απο πραγματικα ενημερωτικες- τοκυμαντεριστικες-βλεπε'φακελοι,'ερευνα''πρωταγωνιστες'κλπ προσπαθησαν να ρευστοποιησουν ολη αυτην την εμπιστοσυνη που τους δειξαμε, ξεπουλωντας την, στις επιταγες της κυβερνητικης πολιτικης!
Οι κυριοι αυτοι, ειτε αποκρυπτοντας τους αγωνες των ελληνων απεναντι στην διχως ελεος οικονομικη καταστροφη της μικροαστικης ταξης, με συνεχη προβολη των ζημιων που προκαλουν οι αναρχικοι ή τον ξυλοδαρμο του Χατζηδακη , ειτε με τον συνεχη βομβαρδισμο των επαχθων μετρων που λαμβανει κυβερνηση καταφεραν να μας κοιμησουν , να μας ευνουχησουν, να καταστρεψουν καθε επαναστατικη διαθεση ολων των πολιτων(δεξιους και αριστερους)και να αποδεχομαστε, ανευ αντιδρασης, ολο αυτο το εθνικο ξεπουλημα.
Κυριοι δημοσιογραφοι δεν εχετε να κερδισετε τιποτα ερχομενοι απεναντι στους πολιτες , μη υπερασπιζοντας τα συμφεροντα τους. Ο κοσμος ξυπνησε και η ζωη σας βρισκεται σε κινδυνο. Οι πολιτες σας βλεπουν ως αιτια ολης αυτης της εξαθλιωσης.
Και εσεις ανεργοι θα μεινετε αν ακολουθησετε τις επιταγες του καθε κυριου μπομπολα...πανε οι καλες μερες ...το καναλι στην τηλεοραση = δυναμη= πολιτικη επιρροη = αναληψη μεγαλων κατεσκευαστικων εργων ... γιατι πολυ απλα no money = no εργα =no money για να πληρωσουν εσας τους αλητες = θα μεινετε ανεργοι.
Φωτια και ξυλο σε ολους αυτους τους δημοσιογραφους που μας που πατησαν στην καταστροφη της ζωης των Ελληνων Πολιτων για να ζησουν αυτοι καλα και τα παιδια τους χειροτερα!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!