tromaktiko: ΜΜΜ & ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΜΜΜ & ΑΠΕΡΓΙΕΣ



Καλησπέρα σε όλους, με αφορμή τα εγγεγραμένα σε σχέση με τις απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς δράττομαι της ευκαιρίας να τοποθετηθώ και ελπίζω να συμφωνήσετε μαζί μου...
Είμαι μία πολίτισσα - ιδιωτικός υπάλληλος των 840,00€ /μήνα που χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ εκδίδω κάρτα απεριορίστων και μάλιστα αυτή που είναι για όλα τα μέσα δηλαδή 38,00€ / μήνα και συμπεριλαμβάνονται στα πάγια έξοδα του μήνα. Η αποψή μου είναι η εξής : Ως πολίτης δεν εξυπηρετούμε απο τα ΜΜΜ πλήν του Μετρό, 1) αρκετή ώρα αναμονής τουλάχιστον 20 λεπτά, 3) άθλια συμπεριφορά των οδήγων προς το κοινό -δεν ανοίγει την μπροστινή πόρτα να περάσει όλος ο κόσμος γιατί πολύ απλά δεν θέλει να το κανει 3) πληρη ανευθυνότητα των οδήγων στους δρόμους ( πχ. οδηγεί το λεωφορέιο με τόσο κόσμο μέσα και μιλάει στο κιν ) κτλ που θεωρώ οτι όλοι γνωρίζουμε και ερχομαι και ρωτάω το εξής : ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΈΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ??? Απεργείτε για να κάνετε λειτουγικότερες τις υπηρεσίες σας ? Απεργείτε για ν! α μειώσετε τα εισητηρια και τις κά! ρτες ? Απεργείτε για περισσότερα δρομολόγια και υπευθυνότητα στην εργασία σας και στο κοινό ? Τόσα χρήματα απο τα εισητήρια και απο τις κάρτες πως τα χρησιμοποιείται? που τα ξοδέυεται ? η "Διοίκηση " της ΕΘΕΛ, ΟΑΣΑ , ΜΕΤΡΟ κτλ γιατί δεν δίνει μία σαφή εξήγηση γία ολα αυτά προς τους εργοδότες της - Να σας θυμήσω ότι απο εμάς τους πολιτες λαμβάνεται τον μισθό σας, οι εργοδότες σας ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!! και το λιγότερο που μπορείτε να κανετε είναι τουλάχιστον να μας ενημερώσετε. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Και ο λόγος είνα! ι απλός για να στηρίξω και να κατανοήσω την απεργία σας και να συμμετέχω ενεργά σε αυτή. Αν λοιπόν είναι να απερήσετε για το γενικό καλό συμπράξετε μαζί με τους αγρότες τους μεταφορείς, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και οποιον άλλον κλάδο υπάρχει σε αυτη την χώρα για να κανετε κάτι πραγματικά για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ διαφορετικά συνεχίζεται να είστε άχρηστοι και για οτι πάθετε καλώς θα το πάθετε.
ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΔΑ

----------------------------------------------------------------------------------------------------

την απεργία στα ΜΜΜ (συγκοινωνίες) την στηρίζουμε με χίλια. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
δεν στηρίζουμε όμως τα ΜΜΕ (δημοσιογράφους) όπως λανθασμένα γράφει ο τίτλος
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!