tromaktiko: ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Απάντηση: ''Σχετικά με τις απολύσεις ΕΠΟΠ''

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Απάντηση: ''Σχετικά με τις απολύσεις ΕΠΟΠ''



Θα ήθελα να σχολιάσω σχετικά με την http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_5377.html  δημοσίευση ότι διακρίνω μια εμπάθεια του συντάκτη σχετικά με τους ΕΜΘ (γεγονός που φαίνεται από τα δεικτικά σχόλια που ο συντάκτης ανέγραψε) η οποία αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας.
Δεν ξέρω το γιατί τέτοια κακία από τον αγαπητό (προφανώς ΕΠΟΠ) συνάδελφο. Ν τον ενημερώσω επίσης πως όποιες αποφάσεις τυχόν θα ληφθούν αυτές θα πραγματοποιηθούν από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α και σίγουρα όχι από κάποιες άλλες κατηγορίες εργαζομένων στις Ε.Δ.
Κατόπιν αυτών, καλώ τον συνάδελφο ΕΠΟΠ να ανακαλέσει τα αναγραφέντα στην παρούσα δημοσίευση και να αναλογιστεί το ποιοί είχαι οι ''εχθροί'' αυτού και της οικογένειας του. Ας καταλάβει πως τέτοια άρθρα το μόνο που θα πετύχουν θα είναι η αποξένωση τους μέσα στο στράτευμα.
Εμείς οι ΕΜΘ αγαπητέ συνάδελφε είμαστε μαζί σας, μην στρέφεσε εναντίων του θεσμού μας, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις κάποιους από εμάς να απέσχουμε από κάθε μορφη αλληλεγγύης προς εσάς, τους επίσης σκληρά εργαζόμενους των Ε.Δ.

Υ.Γ Ας σκευτόμαστε λίγο πριν αρχίσουμε να πεταμε από εδώ και από εκεί συκοφαντίες
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!