tromaktiko: Σχόλια για το πρόβλημα των μεταναστών στην Αθήνα

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σχόλια για το πρόβλημα των μεταναστών στην Αθήνα



Τόσο καιρό παρακολουθώ τα σχόλια για το πρόβλημα των μεταναστών στην Αθήνα (ίσως και όχι μόνο) .
Λόγω των γεγονότων χθες το απόγευμα , αναγκάστηκα να περάσω πεζός μετά από 10 περίπου χρόνια από τις περιοχές Λιοσίων – Αχαρνών - Αγ. Παντελεήμονα - Πατησίων και να βγώ από Κυψέλη πίσω από τα δικαστήρια .. Λίγα σχόλια :
-Παρακαλώ πολύ τους συμπολίτες μου να περάσουν από εκείνες τις περιοχές, να παρατηρήσουν καλά , να σκεφτούν ψύχραιμα και μετά να εκφράσουν την οποιαδήποτε άποψη περί λαθρομεταναστών και ρατσιστών Ελλήνων.
-Θα πρέπει να αλλάξει ο χαρακτηρισμός μετανάστες ή λαθρομετανάστες για αυτό το πλήθος που είδα . Δεν αρκεί ο όρος !!! ίσως ακόμη αδικεί και τους πραγματικούς μετανάστες
-Ελπίζω κάποιος από τους συμμετέχοντες στην πορεία ή την Αστυνομία να αντιλήφθηκε τις χιλιάδες των μεταναστών που ήταν έτοιμοι και πολύ καλά οργανωμένοι να ξεχυθούν για πλιάτσικο στα μαγαζιά με την πρώτη ευκαιρία φασαρίας.
-Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που είδα , θυμώνω πολύ με τους Ελληνες που επέτρεψαν να γίνει αυτό. Εκτιμώ ότι αυτοί που θα βάλουν μια τάξη στο τέλος είναι οι πραγματικού μετανάστες που ήρθαν στον τόπο μας , σεβάστηκαν τους θεσμούς μας και πρόκοψαν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!