tromaktiko: Ο Ντρπιτς και το γήπεδο

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ντρπιτς και το γήπεδο



Ο Κροάτης αμυντικός Ντίνο Ντρπιτς, που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το καλοκαίρι, έρχεται το βράδυ της Τετάρτης και από Πέμπτη δοκιμάζεται, ενώ η ΠΑΕ προχωράει για το γήπεδο.
Ο Ντρπιτς είναι 29 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Άρχισε την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2000 και παρέμεινε εκεί μέχρι και το 2009, όταν και αποχώρησε επειδή θεωρήθηκε προσβλητική για τον σύλλογο η αποκάλυψη της συζύγου του, Νίβες Σέλζιους, ότι το ζευγάρι έκανε σεξ στο κέντρο του γηπέδου!

Η διοίκηση της Ντιναμό αποφάσισε να τον παραχωρήσει με δανεισμό στην Καρσλρούη και οι Γερμανοί προχώρησαν στη συνέχεια στην απόκτησή του, αλλά το καλοκαίρι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Τότε το όνομα του ακούστηκε για πρώτη φορά για την ΑΕΚ αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Τώρα, ο Ντρπιτς έρχεται στην Αθήνα για να δοκιμαστεί και αν πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ, θα αποκτηθεί.

Ενημερώνει και Σηφουνάκη

Στο μεταξύ, την Πέμπτη η θεωρία σε ό,τι αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τελειώνει, καθώς η ΠΑΕ θα ενημερώσει επισήμως και τον τελευταίο αρμόδιο για αυτό το θέμα. Ο λόγος για τον υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύου, Νίκο Σηφουνάκη. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί με τον υφυπουργό το πρωί (09:30) της Πέμπτης και στη συνέχεια θα πρέπει να περάσουμε στην πράξη...


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!