tromaktiko: Απάντηση στο: Σχετικά με το: Φωτογραφίες απο το ξύλο που έφαγε ο Κ. Χατζηδάκης

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο: Σχετικά με το: Φωτογραφίες απο το ξύλο που έφαγε ο Κ. Χατζηδάκης



Eλπίζω η αγανακτισμένη πολίτης της ανάρτησης http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_3235.html να το λέει ειρωνικά ή να αστειεύεται...

διότι αν μιλάει σοβαρά τότε λυπάμαι που ζω στην ίδια κοινωνία με εκείνη.
Και θα λυπηθώ ακόμα περισσότερο αν μάθω ότι μεγαλώνει παιδιά. Διότι όταν η καμήλα δε βλέπει την καμπούρα της τα ρίχνει όλα αλλού.
Ποιος της έδωσε το δικαίωμα της 14χρονης και της αγανακτισμένης αναγνώστριας να επιδοκιμάζουν τη βία?

Ο κύριος Λαζόπουλος που μεταδίδει τέτοια ευφυολογήματα δεν έχει νιώσει τη βία δεν του έχουν κάψει ποτέ το θέατρο παρά τσεπώνει τα 200000 χιλιαρικάκια κάθε φορά και το παίζει μάγκας. Από πότε νομιμοποιούμε τη βία?Ποιος θα κρίνει το άδικο?
Η αγανακτισμένη πολίτης? Αν ποτέ το παιδί της ή η ίδια βρεθεί μπροστά σε κάποιον που ασκεί βία γιατί θεωρεί ότι αδικείται τότε θα συνεχίσει να το παίζει έξυπνη και επαναστάτρια?

Μάθαμε όλοι να κατηγορούμε τους πολιτικούς (που φταίνει όσο δεν πάει άλλο), τους γύρω μας μα ποτέ τον ευαυτό μας. Και άνθρωποι που δεν κάνουν αυτοκριτική δεν πάνε μπροστά.
Αν θέλετε να τιμωρήσετε το χ Χατζηδάκη ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!

Το να τους ψηφίζετε και μετά να τους κατηγορείτε είναι λίγο αντίφαση δε νομίζετε? Τον δείρανε λοιπόν και τι έγινε? Άλλαξε κάτι?Άντε και να τον στήσουν στα 3 μέτρα.Παρακάτω τι θα γίνει? Θα αλλάξει κάτι? Αυτοί που τον έδειραν είναι οσιομάρτυρες?

Σοβαρευτείτε λίγο πριν βιαστείτε αθώα πρόβατα που και εσεις την ΠΑΡΤΑΡΑ σας κοιτάτε να επιδοκιμάσετε τη βία...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!