tromaktiko: Ανταπάντηση στην παρακάτω ανάρτηση

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανταπάντηση στην παρακάτω ανάρτηση



Αγαπητέ φίλε
Συμφωνώ μαζί σας για την κριτική σας στο κ. Θεοδωράκη για το θέμα της συνάντησης με τον Παπανδρέου και Ερτογάν το περασμένο καλοκαίρι.
Θα σας παραπέμψω (αν έχετε υπομονή) να ανοίξετε και να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο το τι έγραψα τότε για αυτή την πραγματικά απαράδεκτη συνάντηση σε πολλά blogs (δυστυχώς δεν βρίσκω στο αρχείο μου αν υπάρχει ανάρτηση από το tromaktiko)
http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_1444.html
Κατόπι τούτου θεωρώ ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κάθε κίνηση που βοηθάει στο να αφυπνιστούμε από το λήθαργο που μας έχουν ρίξει είναι καλοδεχούμενη.
Τέλος θέλω να σας επισημάνω ότι είμαι πολύ νεότερος του κ. Θεοδωράκη οπότε δεν έζησα όλες τις στιγμές της πολιτικής του διαδρομής όμως σαν μουσικός που είμαι και εγώ καταλαβαίνω τις ευαισθησίες, την παρορμητικότατα και τον αυθορμητισμό που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης και που φυσικά μπορεί να τον κάνουν να κάνει και λάθη.
Όμως ας μην είμαστε καχύποπτοι και παραβλέπουμε το ότι ένας ογδόντα πεντάχρονος λέει τα πράγματα με το όνομα τους και μπαίνει μπροστάρης σε μια κίνηση ενάντια στο κατεστημένο των διεφθαρμένων πολιτικών και των Μ.Μ.Ε
Άραγε το κάνει γιατί προσδοκά κάτι περισσότερο από όλα αυτά που ήδη έχει αποκτήσει (χρήματα, δόξα) ή το κάνει από πραγματική αγωνία και αγάπη για την Ελλάδα!!!
Ας σκεφτούμε και ας δώσει ο καθένας την απάντηση που νομίζει!!!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!