tromaktiko: Τριπλό “όχι” στον Πρωθυπουργό από τους αρχηγούς των κομμάτων

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τριπλό “όχι” στον Πρωθυπουργό από τους αρχηγούς των κομμάτων



“Ήμουν σημαιοφόρος της συναίνεσης, δεν θα γίνω όμως ο νεκροθάφτης της κοινωνίας” είπε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. 

συμπληρώνοντας έτσι την ... τριπλέτα του “όχι” στην προσπάθεια συναίνεσης του Πρωθυπουργού. “Ψηφίσαμε το μνημόνιο για να υπάρχουν μισθοί και συντάξεις” είπε ο...
 Γιώργος Κρατζαφέρης για να συμπληρώσει πως “τώρα όμως πετσοκόβονται”.

Δεν προτίθεται να ακολουθησει την κυβέρνηση στην συναίνεση η Αλέκα Παπαρήγα. Αυτό δήλωσε μετά την συνάντηση 40 λεπτών που είχε με τον πρωθυπουργό. Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου η κα Παπαρήγα δήλωσε οτι ενημερωθηκε από τον πρωθυπουργό για την Σύνοδο Κορυφής στις 16 και 17/12. Δεν συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο. "Αυτά", είπε, "τα είπαμε το απόγευμα στην Βουλή και πρόσθεσε οτι ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει. Καμμία συναίνεση στο Μνημόνιο και στο πολυνομοσχέδιο".

Νωρίτερα, στην πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε το εξής: ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε πριν τον πρωθυπουργό στο ραντεβού τους. Ο κ. Σαμαράς έφτασε 5 λεπτα πριν τις 10, ενώ ο κ. Παπανδρέου έφτασε τρία λεπτά αργότερα... Η δικαιολογία του πρωθυπουργού ήταν αυτή που προβάλλουν όλοι σήμερα και δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Και ο πρωθυπουργός έπεσε σε κίνηση!
'Ετσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο ίδιο του το γραφείο.

newsit.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!