tromaktiko: Καταγγελία για την ΔΕΗ Βέροιας

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για την ΔΕΗ Βέροιας



Ένας μήνας και ίσως παραπάνω έχει περάσει από την επώνυμη καταγγελία που δέχτηκε το κατάστημα της ΔΕΗ Βέροιας...
σχετικά με αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής άμμου Αλιάκμονα που ενώ λειτουργεί με αγροτικό ρεύμα ( πολύ φθηνό ) ώστε να εξυπηρετεί με αυτό τις ανάγκες των μελών του (παραγώγων ροδάκινων ακτινιδίων κλπ.) η διοίκηση του αποφάσισε και φέτος όπως και παλαιοτέρα χρόνια να αποθηκεύει στις εγκαταστάσεις της (ψυκτικούς θαλάμους , πολύ μεγάλη ποσότητα ακτινιδίων ιδιώτη εμπόρου με πολύ φθηνό λόγο του αγροτικού ρεύματος κόστους . Η διαδικασία αυτή είναι εντελώς παράνομη , είναι αθέμιτος ανταγωνισμός έναντι των ιδιωτικών μονάδων αποθήκευσης και ψυχρό συντήρησης Του νομού , είναι παράνομη φορολογικά , είναι ζημιά για τη Δέη αξιας δεκάδων χιλ€ το μήνα .
Παρά τις καταγγελίες επώνυμες και μη , παρόλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί παλαιοτέρα και κουκουλώθηκαν , η παρανομία συνεχίζεται αυτούσια κάθε χρόνο .
Βλέπετε κάποιοι βουλευτές του νομού νομίζουν ακόμα ότι οι συνεταιριστικές οργανώσεις μπορούν να επηρεάσουν τα μέλη τους να ψηφήσουν ανάλογα και κουκουλώνουν τέτοιου είδους ζητήματα με παρεμβάσεις τους στη ΔΕΗ .
Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η κατάφωρη αδικία και θα επωφελούνται από το αγροτικό ρεύμα αντί για τους αγρότες παραγωγούς οι διάφοροι πονηροί ιδιώτες και συνεταιριστές.
Αραγε το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ποιος το εισπράττει !!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!