tromaktiko: Για το δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Για το δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες



Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες. Δηλαδή για να καταλάβω: πρέπει να κάνουμε δημοψήφισμα για το ΑΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
Το θέμα είναι απλό: μπήκαν παράνομα; Επιστρέψτε τους πίσω από εκεί που μπήκαν. Και κυρίως: ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Κανένα δημοψήφισμα.
Απλά να τηρηθούν οι Νόμοι, επιτέλους...
Και μη μου πει κανένας για πολιτισμό, ότι πεινάνε οι κακόμοιροι κλπ.
Οι Βρετανοί (πρώην αυτοκράτορες, που λόγω αποικιών όφειλαν να τους υποστούν), έχτισαν γκετο-στρατόπεδα.
Οι Ισπανοί (πρώην θαλασσοκράτορες) έβαλαν παντού συρματοπλέγματα και περιπολικά ακτοφυλακής (γι' αυτό οι μαροκινοί έρχονται τώρα στην Ελλάδα, μέσω Τουρκίας, για να πάνε στη Γαλλία).
Οι Ιταλοί (μακαρονάδες τους λέμε, αλλά πυγμή έδειξαν) βούλιαξαν καράβια Αλβανών, ας μην το ξεχνάμε.
Οι Γάλλοι (με τη φινέτσα τους, τα αρώματά τους, την υψηλή ραπτική τους) έδιωξαν τους τσιγγάνους πίσω στη Ρουμανία.
Και οι κακόμοιροι οι λαθρομετανάστες, που στη χώρα τους πεινάνε και έρχονται από χώρες που το μεροκάματο είναι 2-3 δολλάρια. Ξαφνικά βρίσκουν 5.000 δολλάρια το κεφάλι, για να τους περάσει ο τούρκος δουλέμπορος από τα σύνορα. Δηλαδή, για μια οικογένεια (που λένε ότι έρχονται εκτός από άντρες και γυναίκες με παιδιά) μπορεί να χρειαστούν και 15.000 δολλάρια. Που τα βρήκαν οι "κακομοίρηδες" τα λεφτά; Δεν έχετε καταλάβει ότι έρχονται τα κακοποιά στοιχεία, που στη χώρα τους έκαναν βρωμοδουλειές (ναρκωτικά, εμπόριο όπλων, εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο οργάνων, κλπ) και έβγαζαν λεφτά; Και είπαν να έρθουν στην Ευρώπη για να βγάλουν περισσότερα. Υπάρχουν και αυτοί που δεν είχαν τα λεφτά, αλλά τα λεφτά τα πλήρωσε κάποια ντόπια δικιά τους μαφία. Και τώρα αυτοί ανήκουν στη μαφία εκείνη και κάνουν βρωμοδουλειές για εκείνη. Και δεν μπορούν να πουν και όχι γιατί θα τους "φάνε" είτε αυτούς, είτε τις οικογένειές τους, που τους έχουν σαν ομήρους πίσω στην πατρίδα τους (κάτι Αφγανιστάν, Σιέρα Λεόνε και λοιπή Αφρική).
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!