tromaktiko: Flipboard Εφαρμογή Της χρονιάς Για το iPad

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Flipboard Εφαρμογή Της χρονιάς Για το iPad



H Apple επέλεξε το Flipboard σαν την εφαρμογή της χρονιάς για το iPad. To Flipboard είναι ένα περιοδικό για to iPad, που τροφοδοτείται από τα κοινωνικά μέσα.
Έχει κερδίσει πολλούς επαίνους για την πανέμορφη οθόνη με τις πληροφορίες που διασυνδέεται με τις κοινωνικές πληροφορίες. Η ιδέα λειτούργησε τέλεια για το iPad, που υποστηρίζει οθόνη υψηλής ανάλυσης και ευρεία οθόνη με υποστήριξη πολυμέσων.

Ένας φορητός υπολογιστής επιτρέπει στον αναγνώστη να βλέπει περιεχόμενα πολυμέσων αλλά δεν παρέχει κινητικότητα. Η εφημερίδα είναι εύκολο να μεταφερθεί παντού αλλά δεν είναι διαδραστική. Το Flipboard είναι μια εφαρμογή του iPad που έχει και διαδραστικότητα και κινητικότητα. Επι πλέον , το κοινωνικό στοιχείο την κάνει μοναδική. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:




Με την επιλογή σαν εφαρμογή της χρονιάς για το iPad , αναμένουμε να εκτοξευτεί η χρήση του τις επόμενες εβδομάδες. Ειδικά καθώς είναι δωρεάν στο iTunes. Αλλά περιμένουμε να δούμε πώς η ομάδα του Flipboard θα κερδίσει χρήματα από το προϊόν. Οι διαφημίσεις είναι η προφανής μέθοδος.
Άλλες επιτυχημένες εφαρμογές του iPAd είναι παιχνίδια όπως το Plants vs Zombie και το Angry Birds. Και τα δύο παιχνίδια έχουν ήδη κτίσει δυνατά θεμέλια στο iPhone πριν την επιτυχία στο iPad.

http://www.dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!