tromaktiko: "Είδα το τέρας του Loch Ness δύο φορές"

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

"Είδα το τέρας του Loch Ness δύο φορές"



Ένας συνταξιούχος αστυνομικός, ο πατέρας του οποίου είχε τραβήξει δύο από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του «Τέρατος του Loch Ness», επανέφερε το πάντα...


 συναρπαστικό θέμα της ύπαρξής του, υποστηρίζοντας πως το έχει δει δύο φορές.
Ο περί ου ο λόγος, Simon Dinsdale από το Essex, επιμένει πως το βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών, που τράβηξε ο πατέρας του, Tim, με πρωταγωνίστρια τη «Nessie», 50 χρόνια πριν, είναι πέρα για πέρα αυθεντικό.

Το σχετικό υλικό του 1960 είναι το πλέον αναγνωρίσιμο υλικό, που «αποδεικνύει» για όσους θέλουν να το πιστεύουν, την ύπαρξη του μυστηριώδους πλάσματος.

Ο Tim Dinsdale, που απεβίωσε το 1987, εργάστηκε ως αεροναυπηγός στη RAF και οργάνωσε 56 «επιχειρήσεις» στη λίμνη του Loch Ness, ενώ έγραψε πολλά βιβλία γύρω από το συγκεκριμένο μύθο.

Την πεποίθηση ότι η Nessie υπάρχει, ενισχύουν οι ισχυρισμοί του Simon Dinsdale, που υποστηρίζει, πως την είδε ιδίοις όμμασι, σε δύο περιπτώσεις, ενώ προσπαθεί να πείσει για την αυθεντικότητα του βίντεο του πατέρα του, το οποίο όταν εστάλη στη RAF για ανάλυση, δεν έτυχε αμφισβήτησης.

Οι ειδικοί είχαν κρίνει τότε, πως το αντικείμενο στο νερό «δεν ήταν ούτε βάρκα ούτε υποβρύχιο, αλλά ένα απροσδιόριστης προέλευσης αντικείμενο

cosmo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!