tromaktiko: Apple: Άμεση διάθεση του iPad 2 αμέσως μετά το event της Τετάρτης;

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Apple: Άμεση διάθεση του iPad 2 αμέσως μετά το event της Τετάρτης;



Ενώ οι αναφορές των ΜΜΕ μιλούσαν λίγες μέρες πριν για καθυστέρηση της έλευσης του νέου iPad, νεότερες πληροφορίες λένε... ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσει η διάθεση του αμέσως μετά το event της επόμενης Τέταρτης.

Μπορεί οι συγκεκριμένες αναφορές να προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό πριν η ίδια η Αpple προβεί σε σχετική ανακοίνωση. Παρ` όλα αυτά, οι ίδιοι άνθρωποι στο παρελθόν έδωσαν ακριβείς πληροφορίες σε ανάλογα θέματα.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο το iPad με τις τεράστιες πωλήσεις του διέψευσε όσους αμφέβαλαν για την πορεία ενός τόσο εξειδικευμένου προϊόντος. Κατάφερε να ανεβάσει τα έσοδα της εταιρείας σε σημαντικό βαθμό οδηγώντας την στην κορυφή του πίνακα πωλήσεων φορητών υπολογιστών.

Όπως όλα δείχνουν, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τη δεύτερη γενιά iPad σε τρεις παραλλαγές. Εκτός από την WiFi only έκδοση με κωδικό Κ93 και την 3G GSM/UMTS (K94) που απευθύνονται σε AT + T και ένα ευρύ φάσμα ευρωπαϊκών 3G παρόχων, θα έχουμε μια ακόμα έκδοση CDMA/EVDO με κωδικό Κ95 για την Verizon και κάποιους παρόχους της Άπω Ανατολής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη κατασκευαστεί για την κάλυψη των αρχικών αναγκών, 1,9 εκατομμύρια iPad WiFi, 2,3 εκατομμύρια Κ94 και 800 χιλιάδες Κ95. Μένει λοιπόν να περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη για να μάθουμε κατά πόσο είναι αληθινά όλα αυτά.

http://www.myphone.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!