tromaktiko: ΤΟ ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !




"Γεια σας, όσοι έχουν έστω και μια μικρή επιχείριση, ένα μικρό κατάστημα, ένα μαγαζί στην Ελλάδα σήμερα υπάγονται άκριτα και αυθαίρετα για ασφάλιση, όλοι στον ΟΑΕΕ(πρώην ΤΕΒΕ) και μάλιστα χωρίς κανένα κριτήριο εισοδηματικό, έτσι σήμερα υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις...
 άλλες ατομικές άλλες οικογενειακές όπου εκεί το κακό φαίνεται και περισσότερο όπου δεν υπάρχουν πια χρήματα για να πληρώνονται οι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υψηλές ασφαλιστικές εισφορές που ζητά ο ΟΑΕΕ ! Στην περίπτωση αυτή σύμφωνα με τα όσα όλοι μας δεχόμαστε τόσα χρόνια ασυζητητί απ τον ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ η επιχειρήσεις μας πρέπει να κλείσουν! Τουλάχιστο αυτή είναι η μόνη λύση κατά ΟΑΕΕ όταν δεν έχεις να πληρώνεις τις πεντακοσάρες που ζητά και τις χιλιάρες !
Οι νέο-ασφαλισμένοι ξεκινούν υποχρεωτικά κοντά γύρω στα 500 ευρώ και οι παλιοί αν δεν έχουν πιάσει ήδη τις 1000άρες ευρώ, σύντομα. Προσεχώς, το κλείσαμε το μαγαζάκι δηλαδή και αυτό επειδή δεν γίνεται σήμερα με τις συνθήκες που επικρατούν να πληρώνουμε έναν ΟΑΕΕ ένα ΤΕΒΕ που ζητά υπέρογκα ποσά !

Αυτές είναι σκέψεις που κάνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες σήμερα εκεί έξω εδώ πλάι μας στην χώρα μας την Ελλάδα μας.

Υποχρεωνόμαστε παρά τη θέληση μας σε υποχρεωτική ασφάλιση με υπερβολικά αυξημένες τιμές άσχετες με το πόσα βγάζουμε και ως μόνο λύση όταν μας φτάσουν στο απροχώρητο είναι να το κλείσουμε και να πάμε στα ανάθεμα !

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !

Στην ΑΓΓΛΙΑ χώρα μέλος της ΕΕ εάν δεν έχεις εισόδημα ή αν δεν ξεπερνάς ενα όριο στα έσοδα σου απλά δεν πληρώνεις ΤΕΒΕ εκεί, εδώ θα πρέπει να κλείσεις !

Και γιατί θα πρέπει όλοι οι επιχειρηματίες μικροί και μεγάλοι να ασφαλίζονται σε 1 και μόνο ταμείο κύριοι ?

Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα επιλογής ταμείου ?

Γιατί δεν πληρώνουμε ποσά ανάλογα με τα έσοδα μας με το πόσα πραγματικά βγάζουμε ώστε να μπορούμε να πληρώνουμε και να υπάρχει δικαιοσύνη ?

Γιατί δεν μπορούμε να επιλέξουμε ιδιωτική ή κρατική ασφάλιση ?

ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΙΧΗΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ !

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ facebook "ΟΑΕΕ - Δράση τώρα" ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΤΟ ΒΛΕΠΙΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΤΟ :http://www.facebook.com/pages/%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%95-%CE%94%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1/138874229508990

Σημειωτέον δεν είναι δικό μου απλά το βρήκα αλλά είναι η 1η προσπάθεια που φαίνεται να γίνεται ας τη βοηθήσουμε να φέρει αποτέλεσμα όλοι μας, η Κλεψιά του ΟΑΕΕ πρέπει κάποτε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



parapona-rodou.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!