tromaktiko: Υπάρχει και η άλλη άποψη...

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχει και η άλλη άποψη...



Η πιο ευτυχισμένη ποδοσφαιρική διοίκηση στον κόσμο,από το προηγούμενο Σάββατο,είναι αυτή του Παναθηναικού. Μετά από ένα παιχνίδι-ντροπή για την ομάδα μου(Ολυμπιακός), η διοίκηση του Παναθηναικού κατάφερε:
-Κανένας φίλαθλος του Παναθηναικού δεν ασχολείται πλέον με την φετινή γύμνια της ομάδας τους,διοικητική και αγωνιστική. -Κανένας δεν ασχολείται με τα εκατομμύρια ευρώ άνοιγμα-τρύπα της ομάδας τους. -Κανένας δεν ασχολείται με το γεγονός ‚ ότι δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΝΑΣ Παναθηναικός να αναλάβει αυτή την ομάδα. -Κανένας δεν ασχολείται με το γεγονός ότι ένας-ένας οι υποτιθέμενοι σωτήρες του Παναθηναικού εξαφανίζονται σιγά σιγά. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ΄ ΟΛΑ : Ο Σισέ τελικά θα φύγει,αλλά όχι για τους λόγους που διαβάζαμε εδώ και καιρό. θΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ. Α,ξέχασα, και ο Ζιλμπέρτο εξαιτίας του Ολυμπιακού θα φύγει,όπως και οι υπόλοιποι βέβαια που δεν θα μπορούν να τους ανανεώσουν τα συμβόλαια,καθώς και οι μειώσεις αποδοχών που θα γίνουν το καλοκαίρι,πάλι ο Ολυμπιακός θα φταίει... Πρακτικές κυβερνήσεων ,τώρα και στο ποδόσφαιρο... Δεν κάνω πλάκα,κάποιοι στην ΠΑΕ Παναθηναικός τρίβουν τα χέρια τους με τα γεγονότα του Σαββάτου.
Υ.Γ.
Η ομάδα μου έπρεπε να τιμωρηθεί επιτέλους ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Δεν μπορούν ορισμένοι αλήτες να καταστρέφουν τη χαρά εκατομμυρίων φιλάθλων.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΥΣ.

Εκτός αν ισχύει αυτό που μου είχε πει παλαιότερα φίλος αστυνομικός:
Όλοι αυτοί οι αλήτες θα πρέπει να εκτονωθούν.Που θα τους αφήσουμε να εκτονωθούν;Στους δρόμους ή μέσα σε ένα κλειστό χώρο που τους ελέγχουμε πιο εύκολα;;;;;
Αυτή είναι η άποψη της πολιτείας...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!