tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Πλούσιο σε συμμετοχές το πρόγραμμα του Σαββάτου από το οποίο απουσιάζει η Πρέμιερσιπ λόγω Κυπέλλου. Πολλά μεγάλα ονόματα αντιμετωπίζουν κατώτερους αντιπάλους και διαθέτουν ένα ισχυρό προβάδισμα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι τιμές είναι χαμηλές και απαιτείται προσοχή στην τελική επιλογή. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Στο αγγλικό Κύπελλο ξεχωρίζει το Τσέλσι - Εβερτον με τους Λονδρέζους να παίζουν φαβορί στο 1.50 και στο 1.55 απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Πολύ δυνατό στήριγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Κρόουλι σε ένα ματς που το ενδιαφέρον μεταφέρεται στα γκολ και στα χάντικαπ λόγω χαμηλής απόδοσης του φαβορί. Οι γηπεδούχοι Μπέρμιγχαμ και Στόουκ υποδέχονται τις Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και Μπράιτον, αντίστοιχα και είναι φαβορί στο 1.65 και στο 1.55, όμως η απόδοση της πρώτης κινήθηκε ανοδικά στις αγορές.

Αρκετοί είναι οι γηπεδούχοι που ξεχωρίζουν στην Τσάμπιονσιπ, ένα πρωτάθλημα όπου γενικά έχει πολλές κόντρες και θέλει προσοχή. Ο άσος της Σουόνσι στο 1.55,  η Ρέντινγκ στο 1.85 και η ΚΠΡ στο 1.80 είναι οι ομάδες που παίρνουν τα περισσότερα πονταρίσματα. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα από το νησί έπεσε στο 1.60 η Πιτέρμπορο και υποχωρεί στο 1.90 το διπλό της Σαουθάμπτον. Πιέστηκε κάπως έντονα η Τσέλτεναμ προς το 1.80 και υποχωρεί στο 1.75 η Ράσντεν. Ανέβηκε και στο 2.50 η Ινβερνές στην Σκωτία. Πολύ πιο ψηλά στο 1.40 παίζει η Αρμπρόουθ στο διαδίκτυο, στο 2.00 κατηφόρισε η Στανράερ, ενώ έπεσε στο 2.40 η Μοντρόουζ.

Στα γερμανικά παιχνίδια η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο φαβορί στο 1.30 και στο 1.35, αν και κάνει νερά τον τελευταίο καιρό. Το Αμβούργο έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο τη μέτρια Βέρντερ Βρέμης σε αποδόσεις κοντά στο 1.90. Πιέστηκε στο 2.30 η Φράιμπουργκ και υποχωρεί και στο 1.60 το διπλό της Μπάγερν Μονάχου.

Το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού αποτελεί ένα από το μεγάλα γεγονότα του κουπονιού με τους πρωτοπόρους φαβορί στο 1.90 και το διπλό να παίζει στο 3.60 και στο 3.70. Προβάδισμα έχει ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης στο 1.75 που υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ ισχυρό φαβορί αποτελεί η Καβάλα με αντίπαλο τον απογοητευμένο και μέτριο Πανσερραϊκό.

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το απόλυτο φαβορί σε τιμές κοντά στο 1.10 χωρίς χάντικαπ, ενώ ένα προβάδισμα έχει και η Βαλένθια με αντίπαλο την επικίνδυνη Σπόρτινγκ Χιχόν και τον άσο να ανηφορίζει προς το 1.50 και το 1.55. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Ατλέτικο Μαδρίτης που φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Από τα μεγάλα φαβορί του προγράμματος η Ιντερ σε τιμές κοντά στο 1.35 με αντίπαλο την Κάλιαρι, ενώ κάθε αποτέλεσμα δείχνει πιθανό στο Μπολόνια - Παλέρμο. Στη Γαλλία ξεχωρίζει ο άσος της Μαρσέιγ στο 1.55 και 1.60. Ισχυρό προβάδισμα για την Οσέρ στο 1.35 και 1.40, ενώ κινήθηκε ανοδικά η απόδοση της Μπρεστ προς το 2.40 και έπεσε στο 2.00 η τιμή της Λανς που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή.

Στα ολλανδικά ματς ξεχωρίζει η Εξέλσιορ που υποδέχεται την Βίλεμ, η οποία προσπαθεί να ανεβάσει την απόδοση της. Προβάδισμα έχει και η Γκρόνιγκεν στο 1.70 με αντίπαλο την Ρόντα, ενώ αμφίρροπη είναι η σύγκρουση της Χέρενφεν με την Αλκμααρ. Στο Βέλγιο ένα καθαρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ στο 1.45 και στο 1.50, αντίστοιχα.

Στη Λατινική Αμερική οι αγορές δεν ανοίγονται στα ματς Αργεντινής που μόλις ξεκίνησε, ενώ αντίθετα καταγράφονται πιέσεις στο μεξικάνικο πρωτάθλημα. Η Κρουζ Αζούλ έπεσε στο 1.65 και στο 1.60 και η Μοντερέι από το 2.10 βρέθηκε στο 2.00. Κινήθηκε ανοδικά η Γουαδαλαχάρα προς το 2.10.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!