tromaktiko: Ο άνθρωπος που ζούσε με τη λεπίδα μέσα στο κεφάλι του!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο άνθρωπος που ζούσε με τη λεπίδα μέσα στο κεφάλι του!



Έκπληκτος έμεινε ένας 37χρονος άνδρας από την Κίνα, όταν ύστερα από επίσκεψή του στον γιατρό με παράπονα για πονοκέφαλο, ανακάλυψε ότι είχε κολλημένη στο κρανίο του μια λεπίδα 10 εκατοστών για πάνω από τέσσερα χρόνια! Ο Li Fu από την πόλη Yunnan Province της Κίνας είχε μαχαιρωθεί το 2006 κατά τη διάρκεια μιας ληστείας και παρότι οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα του παρέλειψαν να διαπιστώσουν την λεπίδα που είχε σφηνωθεί στον εγκέφαλό του.

Μόνο όταν ο Li επισκέφτηκε τον γιατρό του και κατόπιν ακτινογραφίας, κατάφεραν να εντοπίσουν τον λόγο που πονούσε το κεφάλι του τόσο καιρό. Την περασμένη Κυριακή, οι γιατροί έκαναν μια πολύ δύσκολη επέμβαση και αφαίρεσαν με επιτυχία την λεπίδα.

Αυτή τη στιγμή ο Li νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης Yuxi. Εντυπωσιασμένοι έμειναν και οι γιατροί του 37χρονου άνδρα. «Είναι ιατρικό θαύμα ότι ζει» είπε ένας από αυτούς. Μετά από μια λεπτή χειρουργική επέμβαση οι γιατροί αφαίρεσαν με επιτυχία την λεπίδα από το κρανίο του 37χρονου 10 ολόκληρα εκατοστά ήταν η λεπίδα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του άτυχου άνδρα Η ακτινογραφία έδωσε τέλος στους φρικτούς πονοκεφάλους που είχε ο 37χρονος άνδρας
protothema.gr




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!