tromaktiko: Απάντηση: Σχετικά με ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΓΝΑΝΤΕΜΑ στους Αχερούνες Σκύρου

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση: Σχετικά με ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΓΝΑΝΤΕΜΑ στους Αχερούνες Σκύρου



Έχω να πω στον φίλο ότι επειδή κάποιοι είναι αχάριστοι δεν πάει να πει ότι το ωραίο μας νησί η Σκύρος είναι έτσι.
Είναι από τα πιο φιλικά μέρη στην Ελλάδα και με το μικρότερο εισιτήριο για πλοίο αφού οι κάτοικοι (μόνιμοι και εποχικοί) έχουν αγοράσει δικό τους καράβι (έχουμε αλλάξει 3 καράβια μέχρι στιγμής) το οποίο ανήκει στον συνεταιρισμό των κατοίκων για να μην είμαστε έρμαια από τον κάθε επιχειρηματία πλοιοκτήτη, κάθε που χρειάζεται (για ! μεταφορά ασθενών, επιπλέον δρομολόγια όταν κ όποτε χρειάζονται κλπ) και το εισιτήριο να παραμένει στα 9,20 ευρώ! (αυτό είναι το ολόκληρο, το μειωμένο ακόμα παρακάτω). Είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά και αρκετά μακριά και έχει τεράστια λαογραφική παράδοση.

Εκεί ακόμα και τώρα, δεν έχουν θέμα κλοπών γιατί και να κλέψει κανείς μόνο ένα πλοίο έχει για να φύγει οπότε είναι από τα λίγα μέρη που ακόμα και τώρα ΔΕΝ κλειδώνουν γιατί ΔΕΝ χρειάζεται!
Χώρια ότι τα κατσικάκια μας είναι άριστης ποιότητας. Και το καρναβάλι μας από τα πιο "φασαριόζικα" και κεφάτα!
Αν τώρα ο φίλος συγκρίνει τιν Βουλγαρία που έχει γίνει και μόδα τελευταία με ένα από τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που δεν έχουν χάσει την λαογραφική τους ταυτότητα τι να πω, πήγαινε φίλε μου στην Βουλγαρία, με της καταγάλανες της παραλίες και τον ήλιο της.
Ένας Αθηναίος κάτοικος, αλλά τυχερός που έχει ρίζες που τον συνδέουν με αυτόν τον απίστευτο τόπο. Πηγαίνω 3 φορές τον χρόνο κάθε χρόνο και δεν μετανιώνω ούτε λεπτό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!