tromaktiko: Σχετικά με: "Ο Σωτήρης Νίνης υπηρετεί από το σπίτι του"

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με: "Ο Σωτήρης Νίνης υπηρετεί από το σπίτι του"



Εσεις που μιλατε για τον γιο σας δεν ξερετε τι προβλέπεται για τους διακεκριμένους αθλητές που συμμετέχουν στα...
ανώτατα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριων; Αυτοι κανουν σχεδον αυτο που ειπατε πιο πανω, αλλα απολυτως νομιμα και προβλεπόμενα. Καθε ενας μας θα επιδιωκε το ιδιο, αν μπορουσε το ιδιο και ο γιος σας μαλλον.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Προς την Κυρία Αναγνώστρια που βιάστηκε να κατακρίνει τον κ. Νίνη.
Ναι ο γιόκας σου υπηρέτησε την πατρίδα. Ναι ο γιόκας σου έκανε ένα μήνα να βγει από το στρατόπεδο. Ναι ο γιόκας σου πήγε στα σύνορα. Ναι ο γιόκας σου έκανε ολόκληρη την εκπαίδευση. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αλλά μην κρίνεις μονάχα ότι φαίνεται. Ο γιόκας σου τα έκανε όλα αυτά, αλλά δεν έκανε αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν ο κ. Νίνης και ο κάθε διακεκριμένος αθλητής που βρίσκεται στην θέση του κ. Νίνη. Όταν ο κ. Νίνης σηκωνόταν τα πρωινά στις 5:00 ή 6:00 για να κάνει προπόνηση πριν πάει στο σχολείο, ο γιόκας σου κοιμόταν. Όταν ο κ. Νίνης το απόγευμα μετά το σχολείο πήγαινε προπόνηση, ο γιόκας σου ήταν για καφέ και γκομ... και όταν ο κ. Νίνης τα βράδια ξενυχτούσε για να διαβάσει, ο γιόκας σου πάλι κοιμόταν. Και ο κ. Νίνης όλα αυτά τα έκανε για τουλάχιστον μία δεκαετία, όχι για 9μήνες που τα κάνει τώρα ο γιόκας σου.
Ο γιόκας σου δεν έχει την αυτοπειθαρχία του κ. Νίνη. Ο γιόκας σου δεν έχει την αποφασιστικότητα του κ. Νίνη. Ο γιόκας σου δεν έχει την υπομονή του κ. Νίνη. Ο γιόκας σου δεν έχει κάνει τις θυσίες που έχει κάνει ο κ. Νίνης.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο κ. Νίνης υπηρετεί την πατρίδα του στο αντίστοιχο Αθλητικό Κέντρο των Ενόπλων Δυνάμεων για να μπορεί να εκπροσωπεί την χώρα του στις Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις, ενώ ο γιόκας σου υπηρετεί την χώρα του στα σύνορα.

Μετά Τιμής,
Ένας Διακεκριμένος Αθλητής
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!