tromaktiko: Πολλαπλές συλλήψεις για ναρκωτικά

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πολλαπλές συλλήψεις για ναρκωτικά



Πολλαπλές συλλήψεις για ναρκωτικάΈνας 28χρονος Αλβανός συνελήφθη στη γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσα, για μεταφορά ναρκωτικών με το αυτοκίνητό του.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα με κατεύθυνση προς την Ηγουμενίτσα και όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των...
αστυνομικών για έλεγχο, ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε στη γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν πέντε σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους περίπου 121 κιλών. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Στην πόλη των Ιωαννίνων τώρα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ένας άλλος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 700 γραμμαρίων. Επίσης, στους Χαλκιάδες της Άρτας συνελήφθη ένας κάτοικος της περιοχής για κατοχή μικρής ποσότητας κάνναβης και έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!