tromaktiko: Γνώμη: Για τη διδασκαλία που περιέχει αναφορά σε ομοφυλόφιλους

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Γνώμη: Για τη διδασκαλία που περιέχει αναφορά σε ομοφυλόφιλους



Κυρίες,Δεσποινίδες και Κύριοι...
Η ομοφυλοφιλία δεν ειναι είναι παραδρομή της φύσης, ούτε είναι φυσιολογικό φαινόμενο.
Είναι επίκτητη ανωμαλία, είναι κατάλυση των φυσικών νόμων, μια διαστροφή χωρίς προηγούμενο και συν τοις άλλοις είναι και τελείως αντιαισθητική.Αναμφίβολα αποτελεί (μη φυσιολογική) σεξουαλική επιλογή, όπως και η κτηνοβασία και ο αυνανισμός.Επίσης η πρωκτικη κοιλότητα (ή απόφυση εάν προτιμάτε) δεν ενδείκυται για σεξουαλική επαφή παρά μόνο για την αποβολή περιττωμάτων από τον οργανισμό, ομοίως και το πέος δεν προορίζεται για διεισδυση παρά μόνο στο γυν! αικείο αναπαραγωγικό σύστημα. Η μητέρα φύση έχει προνοήσει για τα πάντα. Να μη μας λένε επομένως (οι κίναιδοι) πως είναι φυσιολογικό γιατί και η φύση θα είχε δημιουργήσει τισ κατάλληλες προϋποθέσεις και το σύνολον θα δεχόταν αυτό αναλόγως και θα το αναγνώριζε ως τέτοιο.Κι επιπλέον δεν είναι τυχαίο που οι ομοφυλόφιλοι μετά παραδοχής απαλλάσσονται της στρατεύσεως.Τέτοια άτομα δεν είναι ικανά προστατεύσουν,όχι την πατρίδα,αλλά τον ίδιο τους τον ευατό, ειδεμή δεν θα περιθοριοποιούνταν ούτε θα γνώριζαν τέτοια κοινωνική κατακραυγή.

"Των σωμάτων θηλυνομένων και αι ψυχαί πολύ ασθενέστεραι γίγνονται."
Αναγνώστης

------------------------------------------------------------------------------------------

. διδασκαλία για τους ομοφυλόφιλους

Αγαπητή μου!

Το λες και μόνη σου, πρόκειται για παραδρομή της φύσης, άρα κάτι μη φυσιολογικό!

Το επιχείρημα της παιδεραστίας, κτηνοβασίας κτλ., η γνωστή καραμέλα των ομοφυλοφύλων, είναι περισσότερο από άτοπο. Το να συναινεί κάποιος στην ερωτική πράξη, δεν σημαίνει αυτόματα, ότι πράτει οπωσδήποτε και κάτι φυσιολογικό, κάτι που ανταποκρίνεται στις νόρμες, πχ. σαδομαζοχισμός, ομαδικά όργια κι άλλα πολλά ανώμαλα. Η φαντασία στη εξουσία!

Ο άνθρωπος ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα όντα του πλανήτη γη, για αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή είναι σε θέση να ελέγχει τις εσωτερικές του παρορμήσεις, τα ένστικτα, και στην τελική φάση, τα πάθη του. Δεν είμαστε ζώα!

Λες: "Πάντως στο Λονδίνο, μπλα, μπλα ..."

Να σου πω λοιπόν δύο πράγματα ακόμη, μπας και με καταλάβεις καλύτερα:

Πρώτον, σιγά μην πάρουμε για παράδειγμα προς μίμηση τους Εγγλέζους!

Δεύτερον: Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν γίνεται με το έτσι θέλω να επιβάλετε τα δικά σας πιστεύω στην ελληνική κοινωνία, πως να το κάνουμε!
Και στην τελική, όποιος θέλει να ζήσει με λονδρέζικες νόρμες, ώρα κάλη κι αέρα στα πανιά του!! Το Λονδίνο, απ' ότι ξέρω, δεν πέφτει μακριά!

Αναγνώστρια

---------------------------------------------------

Ξέρεις κάτι φίλε μου; Αυτά που λέω δεν θα τα καταλάβεις ποτέ οπότε άδικα σπαταλάω το χρόνο μου. Βλέπεις το να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των συνανθρώπων μου σε έκανε αμέσως να πιστέψεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση, το κάνω επειδή είμαι κι εγώ ομοφυλόφιλη, χωρίς ωστόσο να το αναφέρω πουθενά. Προς έκπληξή σου λοιπόν να σου πω πως δεν είμαι. Αλλά που να καταλάβετε εσείς καημένοι κολλημένοι τι θα πει να καταλαβαίνεις και να βοηθάς τους συνανθρώπους σου να ενταχθούν στο σύνολο κι ας είναι διαφορετικοί απ'αυτό.. Γιατί διαφορετικοί είναι, όχι ανώμαλοι και θα το ξαναπώ, όσο και να φωνάζετε και να χτυπιέστε ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Όσο για την "Ελεύθερη πατρίδα" στην οποία θες να εξορίσεις τους ομοφυλόφιλους -κι εμένα μαζί- μάλλον θα πήγαινα αν υφίστατο αρκεί να έπαιρνα και τον συντροφό μου μαζί (κρίμα να ζω σε ελεύθερη από προκαταλήψεις πατρίδα και να μην έχω κάποιον να το χαίρομαι).

Αναγνώστρια

--------------------------------------------------------

Αγαπητέ μου φιλε/φίλη,
συγγνώμη αλλα δεν ξέρω πως να σε αποκαλέσω για να μην σε προσβάλλω, γιατί φαίνεται πως ότι k να κάνουμε εμείς οι straight άντρες αν δεν κάνουμε πανηγύρια κάθε φορα που βλέπουμε GAYs στο δρόμο θα μας κράζετε…
Έχω τόσα να σου πω αγαπητέ μου φιλε αλλα επειδή είδα πως με πρόλαβε ένας κύριος k σου απάντησε ήδη (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_383.html ) με πολύ όμορφο k ευγενικό τρόπο όλα αυτά που ήθελα να πω, εγώ απλά θα προσθέσω…
Είμαι βλέπεις από την Βρετανία γεννήθηκα στη Scotia οι γονείς μου σκοτσέζοι έζησα στην Ελλάδα τα εφηβικά μου χρονια k επέστρεψα εδώ το 2004. Έχω να πω πως η άποψη σου για τους βρετανούς είναι τόσο διαστρεβλωμένη, επειδή κάνουν ένα gay parade μια φορα το χρόνο πάει να πει πως στα σχολεια έχουν βάλει μάθημα ‘’how το treat a gay?!’’ Εδώ φιλε/η μου οι άνθρωποι δεν το δέχονται το διαφορετικό ειδικά την ομοφυλοφιλία… ένα μικρό ποσοστό ναι ένα μικρό ποσοστό το οποιο έχει φίλο-συγγενή-αδερφό-πατέρα-κολλητό-συμπέθερο-γαμπρό-η ακόμα k νύφη gay αυτοί τους δέχονται, αλλα περνώντας υπόψιν το πληθυσμό τις βρετανίας το ποσοστό σχετικά μικρότερο από αυτό στην ελλάδα.
Εγώ ποτε δεν είχα πρόβλημα με τους gay ούτε κάθομαι k καίω ομοιώματα του ‘’KEN’’ στους δρόμους του Λονδίνου, απλά μου είναι αδιάφορο, σε παρακαλώ σταματα να προσπαθήσει να πείσεις τους ετερόφυλους πως είναι φυσιολογικό… ΑΣ γίνει κοινωνικά αποδεκτό δεν με νοιάζει, αλλα όχι k φυσιολογικό φίλτατε/η…γιατί αν ήταν απόλυτος φυσιολογικό τότε ολιό οι gay θα είχανε τέλειες σχέσεις με τους γονείς τους.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!