tromaktiko: Απεργούμε όλοι στα ΜΜΕ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Απεργούμε όλοι στα ΜΜΕ



Συνάδελφοι,
Ήρθε η ώρα για να συμμετάσχουμε μαζικά και δυναμικά στην αυριανή 24ωρη πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση, που έχει κηρυχθεί μαζί με...


την ΠΟΕΣΥ και τις συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες και Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από 6.00 π.μ. της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου έως 6.00 π.μ. της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2011, συμμετέχοντας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας εξακολουθεί να είναι αποφασιστικός και μαζικός από όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο.
ΖΗΤΑΜΕ:
1. Την άμεση υπογραφή ΣΣΕ και τη δέσμευση για αποφυγή κάθε τακτικής που αποσκοπεί στην αποδόμηση των ΣΣΕ.
2. Την ακύρωση των ατομικών «συμφωνητικών» που υπογράφονται με εκβιαστικές τακτικές και καταργούν ασφαλιστικές και εργασιακές κατακτήσεις μέσα σε ένα κλίμα ακρίβειας, απολύσεων και καταπάτησης θεμελιωδών δικαιωμάτων για μια ποιοτική ζωή με ανθρώπινους όρους.
3. Την προστασία των θέσεων εργασίας και το σταμάτημα των μαζικών απολύσεων και των μεθοδεύσεων για «εκ περιτροπής» εργασία.
4. Τη ρύθμιση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας που εργάζονται στο διαδίκτυο.
5. Τη λήψη από την Κυβέρνηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας για τους ανέργους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ καλεί τα μέλη της για άλλη μια φορά να συμμετάσχουν δυναμικά, ενωτικά και αποφασιστικά, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και στις σχετικές εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την ΕΣΠΗΤ
Ο Πρόεδρος Γιάννης Πλαχούρης
Ο Γεν. Γραμματέας Σπύρος Κρίκος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!