tromaktiko: Κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους μας...

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους μας...



Παρακολουθώντας τις ημέρες και τα έργα αυτής της κυβέρνησης μόνο ένα ασφαλές συμπέρασμα μπορεί να διεξάγει κανείς. Οι άνθρωποι φέρονται πλέον ως ψυχασθενείς! Δεν έχει υποστεί ξανά ο λαός μας τόσο άγρια και ξεδιάντροπη επιδρομή! Δεν υπολογίζουν τίποτα και συνάμα είναι και αναίσχυντοι! Δεν ντρέπονται να μας προκαλούν με τύπους όπως τον Πάγκαλο και τον Ρέπα. Φτάσαμε στο τραγελαφικό σημείο σ αυτή τη χώρα να ναι καλύτερο να κλέψεις εκατομμύρια από το κράτος αλλά να διώκεσαι για τα διόδια και τα ΜΜΜ! Τα αίσχη που ζούμε καθημερινά και η καταπάτηση των συμφερόντων του λαού μας δεν έχει προηγούμενο!

Ένα είναι το λογικό συμπέρασμα που προκύπτει από τη συμπεριφορά αυτής της κυβέρνησης. Είναι μια κυβέρνηση δίχως αύριο! Δεν υπολογίζει στο να επανεκλεγεί. Έχει κόψει εισιτήριό χωρίς επιστροφή. Και πολύ φοβάμαι ότι αν μπορούσε να ακολουθήσει κάποιος το νήμα στο κουβάρι της εθνικής προδοσίας θα φτάσει σε μια αλήθεια που κανείς μας δεν θα μπορεί να αντέξει.

Βάση λογικής και μόνο, οι άνθρωποι ήρθαν στην εξουσία για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα έναντι ανταλλάγματος. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ συνέλληνες. Αυτό που έχουν θέσει σε κίνηση μπορεί να παρομοιαστεί με τον πλοιοκτήτη που βυθίζει εσκεμμένα το πλοίο του για να εισπράξει την ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα έχει εξασφαλίσει θέση στις σωσίβιες λέμβους.

Μην περιμένετε την στιγμή που θα κολυμπάμε για τη ζωή μας! Δύο επιλογές έχουμε. Ή ο σώζων εαυτών σωθεί τω ή να πάρουμε ξανά τον έλεγχο του πλοίου απ τους προδότες πλοιοκτήτες. Και το καράβι αυτή τη στιγμή όχι απλά μπάζει νερά στο αμπάρι, αλλά έχει φτάσει το νερό στο σαλόνι! Ενεργοποιηθείτε! Ανησυχήστε! Μιλήστε τουλάχιστον μεταξύ σας! Μην αδρανείτε άλλο! Συνειδητοποιείστε τι συμβαίνει, είμαστε όλοι υπόλογοι στην επόμενη γενιά, η ιστορία δεν πρόκειται να συγχωρήσει ούτε την άγνοια αλλά ούτε και την αδιαφορία μας!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!