tromaktiko: Προβληματισμός με την "κάρτα του πολίτη"

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Προβληματισμός με την "κάρτα του πολίτη"



Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες σχετικά με την επιβολή της εν λόγω κάρτας.
Όμως θα έπρεπε να προβληματίσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους το ότι τα ΜΜΕ δεν δείχνουν, ούτε ενημερώνουν τον κόσμο για τις αντιδράσεις πάρα πολλών Ελλήνων. Στην ανοικτή διαβούλευση του υπουργείου εσωτερικών τα μηνύματα ήταν σε ποσοστό τουλάχιστον 90% κατά της κάρτας. Δεν το είπε κανένα κανάλι ούτε τόλμησε να το αναφέρει κανένας μεγαλοδημοσιογράφος.
Ενώ όταν κλείνει ένας δρόμος από 50-100 άτομα γίνεται αντικείμενο συζήτησης στα κεντρικά δελτία, η διαμαρτυρία χιλιάδων Ελλήνων 2 φορές μέσα σε ένα μήνα, για την κάρτα, πέρασε απαρατήρητη. Μπορεί λοιπόν ο καθένας να έχει τις αντιρρήσεις του και να μην συμμερίζεται τους λόγους θρησκευτικής συνείδησης (και όχι μόνον), αλλά θα ήθελα να σκεφτείτε καλύτερα αναλογιζόμενοι την περίεργη αυτή στάση των ΜΜΕ.
Μάλιστα το Άλτερ που "τόλμησε" να δείξει κάποια πλάνα από την 2η πορεία, έβαλε τον ειρωνικό τίτλο "βλέπουν τον αντίχριστο" και μίλησαν στο δελτίο για παραθρησκευτικές οργανώσεις!!!!!!
Τυχαία η λάσπη και η αποσιώπηση?....Για δείτε καλύτερα το θέμα της κάρτας συνέλληνες διότι δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμη για λάθη....Ήδη κάναμε ένα λάθος με τον ΑΜΚΑ. Η κάρτα είναι η συνέχειά του.....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!