tromaktiko: Σχετικά με το σχόλιο για τους γάμους των γκέι

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με το σχόλιο για τους γάμους των γκέι



Τόσος χλευασμός και τόση ειρωνεία? ΓΙΑΤΙ? Επειδή κάποιοι συνάθρωποί ΜΑΣ θέλουν να αποκτήσουν (επιτέλους!)...


ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
Πως θα σου φαινόταν αν μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 συμβίωσης αποκτούσατε περιουσία ΜΑΖΙ, βάζοντας ΕΣΥ τα χρήματα, παίρνοντας ΕΣΥ τα δάνεια, φτιάχνοντας όμως ΔΙΚΗ ΤΟΥ - ΔΙΚΗ ΤΗΣ επιχείρηση (γιατί ΕΣΥ δεν μπορούσες βάσει νόμου να έχεις επιχείρηση στο όνομά σου) και μετά χωρίζατε, ενώ ακόμα σου χρωστούσε τα χρήματα? Νομίζεις ότι υπάρχει δικαστήριο το οποίο θα σε δικαιώσει? Εάν πας να διεκδικήσεις το αυτονόητο, θα πας και μέσα γιατί θεωρείσαι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ! Αυτά ως προς το ΝΟΜΙΜΟ της υπόθεσης.
Προσπάθησε να επικεντρωθείς στη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ και να αποδεχθείς ότι υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς να το ξέρεις, τους κάνεις παρέα, τους έχεις φιλήσει, τους έχεις σφίξει το χέρι και μπορεί να συνεργάζεσαι ή να τους έχεις και προϊσταμένους.
Συνεχίσε λοιπόν να τους κάνεις παρέα και να απολαμβάνεις τις στιγμές ΜΑΖΙ, γιατί απλά ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ όπως και ΕΣΥ, αλλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ άλλωστε... Συνεχίσε να (συν)εργάζεσαι ΜΑΖΙ τους, γιατί απλά ΘΕΛΕΙΣ τη ΔΟΥΛΕΙΑ και το ΜΟΝΟ που σε νοιάζει για τη ΔΟΥΛΕΙΑ, είναι η καλή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Αλλά τι γίνεται όταν εάν ένας σημαντικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έχεις στη ζωή σου, γυρίσει και σου πει κάποια στιγμή ότι έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ και είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το τι κάνεις ΕΣΥ? Κατ' ευθείαν λοιπόν η "ταμπέλα" του "ΑΝΩΜΑΛΟΥ"? Από πότε το διαφορετικό, ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ??
Και στην τελική, ποιος είμαι ΕΓΩ που θα κρίνω τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ σεξουαλική διέγερση, απόλαυση και επιθυμία? Ποιος είμαι ΕΓΩ που θα κρίνω το συναίσθημά σου, το σκίρτημα της καρδιάς σου? ΕΣΥ μπορείς να κρίνεις τη σεξουαλική διέγερση του οποιουδήποτε ανθρώπου, αλλά και να την χαρακτηρίσεις? Που θα το στηρίξεις?
H διαμόρφωση της προσωπικότητας ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι βάσει αυτών που έψαξε και έμαθε, αυτών που έζησε και τα έκανε δικά του, από μόνος του. Η οικογένεια αυτά που έμαθε από τη δική της οικογένεια, αυτά κατά κάποιο τρόπο μαθαίνει στα παιδιά της, όμως δίνοντας τις βάσεις. Εμείς μετά, με την κρίση μας, με τις εμπειρίες μας, με τα βιώματά μας, με τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, καθώς και με την εξέλιξή μας, διαμορφώνουμε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ προσωπικότητα, με βάσεις που στηρίζονται σε ΕΜΑΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!