tromaktiko: Στο... ντιβάνι της Κωνσταντίνας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στο... ντιβάνι της Κωνσταντίνας



Μπήκε από σπόντα στο modeling, κέρδισε τον τίτλο της Μις Τουρισμός, αλλά η ίδια ξημεροβραδιαζόταν διαβάζοντας!
Πτυχιούχος και με τη βούλα η πρώην Μις Τουρισμός Κωνσταντίνα Πρασσά. Η δίμετρη μελαχρινή καλλονή πριν από λίγες μέρες...


πήρε το πτυχίο της στην Ψυχολογία και, όπως είναι φυσικό, πετάει από τη χαρά της. «Πήρα το πτυχίο μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ψυχολογίας και είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου, γιατί έκανα προσπάθεια πολλών χρόνων. Πόσο μάλλον, που παράλληλα σπουδάζω στο ιδιωτικό κολέγιο Deree, Marketing», δηλώνει στην «Espresso» η Κωνσταντίνα.

Από ό,τι φαίνεται όμως, δεν της αρκεί μόνο αυτό. Ηδη βρίσκεται στο Λονδίνο και κάνει μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ ξεκίνησε να συνεργάζεται και με πρακτορείο μοντέλων εκεί. Αυτό το πτυχίο ήταν όνειρο ζωής τόσο για εκείνη όσο και για τους γονείς της.

«Από πολύ μικρή ήμουν άριστη μαθήτρια και οι επιλογές μου ήταν Νομική και Ψυχολογία. Οι γονείς μου μου πρότειναν να πάω Ψυχολογία, κάτι που ακολούθησα γιατί ήθελα πάντα να εμβαθύνω στην ανθρώπινη ψυχή».

Γι’ αυτήν πλέον το modeling αποτελεί πάρεργο. Με τέτοιες σπουδές θα ήταν ανόητο, όπως δηλώνει, να εναποτεθεί το μέλλον της στα διάφορα ντεφιλέ.

«Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος να εναποθέτεις όλες τις ελπίδες σου και όλο σου το μέλλον στο modeling, από τη στιγμή που έχεις κάνει επίπονες σπουδές. Σίγουρα έχει ημερομηνία λήξης, είναι δύσκολη δουλειά και από κάποιο άλλο σημείο δεν έχεις άλλες επιλογές».

Για την ίδια είναι θέμα χρόνου να αφήσει το modeling και να ασχοληθεί με αυτό που σπούδασε. «Σκέφτομαι να εστιάσω σε αυτά που σπούδασα και να ασχοληθώ αποκλειστικά με το αντικείμενο. Στο modeling εκτός του ότι υπάρχει κρίση και παράλληλα ανταγωνισμός, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω ππερισσότερο γιατί δεν μου προσφέρει από κάποιο σημείο και μετά τίποτα. Αν ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα, έχω πολύ καλύτερες προοπτικές και, σταδιακά, να βγάλω περισσότερα χρήματα».

Η Κωνσταντίνα ξεκίνησε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2006, που ήταν και η πρώτη επαφή της με τον χώρο του μόντελινγκ. Αν και πολλές κοπέλες διεκδικούν μια θέση στο όνειρο στέλνοντας δελτίο συμμετοχής στον διαγωνισμό ομορφιάς, στην περίπτωσή της δεν ήταν επιλογή της. Η αδελφή της, εν αγνοία της, συμπλήρωσε την αίτηση και οι υπεύθυνοι την κάλεσαν. Επειτα από σκέψη αποφάσισε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, στον οποίο κέρδισε τον τίτλο της Μις Τουρισμός


espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!