tromaktiko: Ληγμένα όσπρια στο Carrefour Βόλου

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ληγμένα όσπρια στο Carrefour Βόλου



Η φωτογραφία που επισυνάπτω είναι από σήμερα που πήγα να ψωνίσω στο Carrefour Βόλου. Τα συγκεκριμένα όσπρια (κουκιά) έχουν λήξει από τις 31/12/10 όπως φαίνεται και στην φωτογραφία...Η αδιαφορία των υπευθύνων που ανέφερα το γεγονός ήταν χαρακτηριστική. "Απλά θα το αποσύρουμε" δήλωσε ο υπεύθυνος το όνομα του οποίου και έχω στη διάθεσή μου, και παρουσία μου αφαίρεσε τις συσκευασίες με τα ληγμένα όσπρια από το ράφι.
Το γεγονός βέβαια ότι πριν από λίγο είχα σταματήσει μια ταλαίπωρη γιαγιούλα από το να τα αγοράσει και να τα μαγειρέψει και να τα φάει ήταν προφανώς μικρής σημασίας. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ΠΙΣΩ από τα ληγμένα υπήρχαν άλλες συσκευασίες με όσπρια που λήγουν στο τέλος του 2011 και όχι του 2010. Γεγονός που καταδεικνύει την επίγνωση των υπευθύνων για το γεγονός. Δηλαδή "βάλε τα ληγμένα μπροστά και όποιος πελάτης-κορόϊδο αγόρασε, αγόρασε".
Η πλάκα είναι πως στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ έχουν αναρτημένες ταμπέλες που λένε ότι εαν αγοράσεις προϊόν και η τιμή του στο ταμείο έιναι διαφορετική από αυτή στο ράφι, σου το χαρίζουν! ...τόσο ενδιαφέρον για την τσέπη μας και τόση τιμιότητα απέναντι στον καταναλωτή!!....
Βέβαια για τα ληγμένα δεν έχουν ταμπέλα. Εκεί άμα το δεις το είδες ειδάλλως....το έφαγες!!
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!