tromaktiko: Απαντηση στο : ''Η κουτοπονηριά της Forthnet πρέπει να σταματήσει''

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Απαντηση στο : ''Η κουτοπονηριά της Forthnet πρέπει να σταματήσει''



Οποιοι απο εσας εχετε εξαπατηθει απο την Forthnet, στελνω το παρακατω κειμενο για να σας υποστηριξω μεσω ενος γεγονοτος που συνεβη και σε μενα με την συγκεκριμενη εταιρια. Οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στην Ελλαδα η μανια της μεγαλης ταχυτητας στο internet και ολοι εγκαταλειπαμε τις dial-up συνδεσεις μας η Forthnet ηταν στα ντουζενια της και ολοι πηγαιναν εκει. Μετα απο σκεψη, ειδα με τους γονεις μου το πακετο που προσφερει και αποφασισαμε να το ενεργοποιησουμε. Καναμε αιτηση λοιπον. Μας ειπαν πως μεσα στη βδομαδα θα ερχοταν καποιος τεχνικος να μας συνδεσει. Αυτο δεν εγινε φυσικα, και μετα απο 3-4 μηνες ακομη περιμεναμε! Τους πηραμε παλι τηλεφωνο και μας ειπαν οτι ο ΟΤΕ δεν τους αφηνει να περασουν καλωδια στην περιοχη μας (τοσο ηλιθια δικαιολογια!) και θα επρεπε να περιμενουμε 2 βδομαδες γιατι η περιοχη μας ηταν η επομενη που θα συνεδεαν. Μετα απο 7 μηνες που δεν ειχαμε συνδεθει ουτε ειχε ερθει τεχνικος ξαναπηραμε τηλεφωνο και μας ειπαν το ιδιο. Περιμεναμε για να μην σας τα πολυλογω 1μιση χρονο!!!!!!!Ναι, καλα διαβαζετε! 1,5 χρονο! Αφου ειχαμε απογοητευθει τελειως και ειχαμε πληρωσει 90 ευρω εξοδα αποστολης, μοντεμ (το οποιο δεν ειχαμε παραλαβει φυσικα) αποφασισαμε να διαλεξουμε μια αλλη εταιρια. Τους πηραμε τηλεφωνο , με τα χιλια ζορια μας ακυρωσαν την αποστολη του μοντεμ και την παραγγελια μας. Επειτα απο 2 εβδομαδες που φυσικα δεν πηραμε πισω τα 90 ευρω που ειχαμε δωσει, μας ηρ8ε λογαριασμος για ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ αξιας 70 ΕΥΡΩ!!!!! ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΙ? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝ ΜΟΝΤΕΜ!! Συνταξαμε με ενα δικηγορο μια επιστολη που τους ελεγε με λιγα λογια πως αν επιμεινουν να ζητουν αυτα τα λεφτα τα οποια οχι μονο δεν ειναι σωστο να πληρωσουμε αλλα θα επρεπε να μας τα δωσουν και πισω αφου δεν παραλαβαμε ουτε καν το μοντεμ, θα κινηθουμε δικαστικως. Ξεροντας λοιπον οτι αυτο που ζητουσαν ηταν παραλογο, μας ηρθε ακομα ενας λογαριασμος ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ και μας ειπαν πως αυτος ειναι ο σωστος.
Σνομπαρα τον ΟΤΕ, αγαπητοι αναγνωστες και τελικα κατεληξα εκει και οχι μονο αυτο αλλα το μοντεμ και η συνδεση μου εγιναν σε 3 ΗΜΕΡΕΣ, απο εκει που περιμενα 1,5 χρονο απο την εν λογω εταιρια. Ο υπαλληλος του ΟΤΕ μας ειπε πως δεν υφισταται η δικαιολογια που μας ειπαν καθως πολλοι συνδημοτες μου ειχαν Forthnet! Eπομενως για ποια καλωδια μιλουσαν? Πλεον εχω OTE , ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενη με την εξυπηρετηση τους οταν εχω προβλημα, με τους λογαριασμους και πανω απ ολα με ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!

Μετα απο ενα μηνα της διακοπης εστειλαν στον παππου μου (ο οποιος ειχε μια αλλη ιδιωτικη εταιρια τηλεφωνου) απο την FORTHNET λογαριασμο! Και μαλιστα μεσα υπηρχε χρεωση internet! Ο λογαριασμος ηταν αυτος που προσπαθησαν απο εμας να τον πληρωσουμε δηλαδη.. 70 ευρω! Προσπαθησαν δηλαδη με ακομη εναν τροπο να μας παρουν λεφτα που δεν επρεπε να πληρωσουμε.

Τελος καλο ολα καλα, αν εχεις τσαγανο και εισαι σωστος βρισκεις το δικιο σου! Μην ντρεπεστε να μιλατε και μην ντρεπεστε να απαιτειτε! Προσπαθουν με την δικη μας αβολη κατασταση να βολευτουν αυτοι!!
ΤΕΡΜΑ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!!!!
Για αλλες εταιριες θα σας μιλησω αλλη φορα!Αν και νομιζω πως ολοι εχετε εμπειρια, καλο ειναι να τα λετε για να μην εξαπατουνται συνανθρωποι μας που εχουν αναγκη τον μισθο τους.
Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο


Aναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!