tromaktiko: Απάντηση στο: "H ξεφτίλα του Bodyline"

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: "H ξεφτίλα του Bodyline"



Έχω τραβήξει πολλά με τα Bodyline. Χαίρομαι πολύ αν επιτέλους κλείσουν. Κάποια στιγμή οι απατεώνες θα πρέπει να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Φυσικά είναι λυπηρό να χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους και ειδικά στις μέρες μας αλλά οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην εξαπάτηση του κόσμου.
Με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους, τα μεγάλα λόγια χωρίς αποτέλεσμα, τις υπηρεσίες που είναι ΑΠΑΤΗ, τη δήθεν ριζική αποτρίχωση και γενικότερα όλες τις ψευτιές είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Στοχεύουν στο ότι δεν θα κινηθεί κανένας νομικά για την εξαπάτηση που έχει υποστεί μιας και τα δικαστικά έξοδα είναι μεγάλα και η όλη διαδικασία χρονοβόρα. Εν κατακλείδι όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Για μια ακόμη φορά χαίρομαι αν αυτοί οι εργαζόμενοι μείνουν στο δρόμο γιατί έχω αντιμετωπίσει την αλαζονική, απαράδεκτη και υπεροπτική τους συμπεριφορά στο έπακρο (Bodyline Συντάγματος).


Ευχαριστώ πολύ
Αγγελική

Υ.Γ Θα το εκτιμούσα πολύ αν δημοσιευθεί. Ευχαριστώ πολύ που μας δίνεται τη δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψή μας και την εμπειρία μας. Μπορεί η άσχημη εμπειρία που είχα εγώ να προλάβει κάποιους ώστε να μην αντιμετωπίσουν τα ίδια και χάσουν τα λεφτά τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!